Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win! 3x Krups Travel Mug t.w.v. € 24,95

Doe mee en maak kans!

krups

De heerlijke koffie uit de Krups Evidence Eco-Design espressomachine is ook lekker voor onderweg. Een Krups Travel Mug is dan ideaal, want die houdt je koffie goed heet dankzij de dubbelwandige isolatie. En hij past onder de machine. Wij mogen drie stuks weggeven! Hieronder lees je hoe je mee kunt doen.

Over het product

De Krups Evidence Eco-Design is speciaal ontworpen om de ecologische impact te beperken. Zo is de volautomatische espressomachine gemaakt van 62%* gerecycled plastic en voor 90% recyclebaar. Het resultaat is een uitstekende machine voor de lekkerste koffiecreaties. Informatie www.krups.nl.

Met één druk op de knop maak je espresso, ristretto, lungo, latte macchiato en cappuccino van versgemalen bonen. Pure baristakwaliteit. Mocht het ooit nodig zijn dan is de machine eenvoudig te repareren met reserveonderdelen die extra lang beschikbaar zijn. Repareerbaarheid draagt bij aan een circulaire economie. De espressomachine is verpakt in gerecycled karton.

Winnen

Krups Evidence Eco-Design EA897B volautomatische espressomachine is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en via webshops. Consumentenadviesprijs € 649,99. Informatie www.krups.nl. Consumentenadviesprijs Krups Travel Mug: € 24,99.

Wil jij een exemplaar winnen? Vul dan onderstaand winformulier in en maak kans!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 10 juni. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Nouveau niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Winnen
  • Krups