Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win acties Koffietijd! Win leuke prijsvragen met TV prijzen


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Koffietijd.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Leuke win actie gezien in Koffietijd? Vul hier de prijsvragen in en win prijzen uit de tv-show.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Koffietijd acties met prijzen uit de tv-show

Heb jij iets gezien op tv om te winnen?


Win koffiekopjes van TUI

Elke doordeweekse dag komt Koffietijd op de televisie bij RTL4. Rond 10.00 schuiven live de gasten van de dag aan voor een interessant gesprek over hun leven of hun prestaties. Bekende koks, zangeressen en zangers, vloggers en andere bekende Nederlanders delen een stukje van hun leven met jou tijdens de koffie. Met veel regelmaat worden er dan ook prijzen verloot die te maken hebben met de gasten of wat zij doen. Zoals mooie boeken, reisgidsen, een kookboek of gerelateerde prijzen wanneer er een gastspreker is vanuit een bedrijf.Moet ik Koffietijd gezien hebben om mee te doen?


Nee absoluut niet. Maar het is wel leuker om de afleveringen te kijken omdat je dan ook de achtergrond kent van een bepaalde prijs die wordt weggegeven met prijsvragen. Zoals tijdens dit schrijven kun je een koffiekopjes set van TUI winnen. Dat weer te maken heeft met enkele onderwerpen aangaande de reisbranche en hoe nu verder in deze tijd. De gastsprekers van TUI en KRAS hebben daarom een superleuke espresso setje meegenomen om deelnemers en kijkers van Koffietijd mee te verrassen via een winactie. Een andere geliefde prijs bij kijkers is de Postcode Loterij reiskoffer met hotelovernachting all-inclusive. Deze prijsvraag komt zo goed als elke week terug.Postcode Loterij reiskoffer winnen

Zorg dat je er optijd bij bent!


Omdat Koffietijd maar 5 dagen per week te zien is op de buis. Hebben de prijsvragen acties ook maar een hele korte deelname duur. Soms is dit maar 2 tot 4 dagen. Daar staat tegenover dat er al gauw weer plaats gemaakt wordt voor nieuwe leuke prijzen. Je kunt meerdere keren in een week meedoen met winacties en kans maken. Echter vergeet je regelmatig de actiepagina van Koffietijd te checken dan mis je ook een heleboel leuke te winnen hebbedingetjes.Lees goed de kleine lettertjes!


De Koffietijd actie prijsvragen zijn eenvoudig om aan mee te doen. Onderaan elke beschrijving van de prijs vind je een invulformulier waar enkel je n.a.w gegevens worden gevraagd. Maar Let op! Als je de Koffietijd winactie invult. Ga je ook akkoord met dat je gegevens aan diverse Loterijen worden verstrekt en je gaat daarna diverse nieuwsbrieven en actie-e-mails ontvangen. Die uiteraard weer opzegbaar zijn. Het kan dus zijn als jij een goed telefoonnummer invult je verkopers aan de telefoon krijgt van de genoemde Loterijen in de voorwaarden. Wees daar van bewust en op bedacht.Win leuke prijzen uit de Koffietijd uitzending!

Prijsvragen.nl geeft 3 sterren!

Waardering Waardering WaarderingHoewel wij de te winnen prijzen op Koffietijd absoluut 5 sterren geven. Vinden we het marketingsysteem om adressen te werven voor een aanbieding om mee te spelen in de Postcode Loterij iets minder. Je moet dus elke keer sterk in je schoenen staan om ook niet overstag te gaan om geld te gaan uitgeven aan een loterij. Het zou beter zijn als de prijzen zonder restricties worden verloot onder tv-kijkers. Je kunt gratis meespelen maar je wordt altijd verleidt tot een betaalde deelname. Daarom krijgen deze winacties maar 3 sterren van ons.

Ontdek ook deze prijsvragen