Tips om zoveel mogelijk prijsvragen te winnen
 

Tip om zoveel mogelijk prijsvragen te winnen:
Doe mee met zo veel mogelijk prijsvragen. Hoe vaker je meedoet hoe meer kans je maakt om te winnen.

 

Prijsvragen met juiste antwoorden :
Bij onze prijsvragen staat het goede antwoord of wat je moet doen erbij. We proberen zo duidelijk mogelijk te zijn in welke actie je moet volgen. Dus mail & win, schrijf je in, Like & win of geef antwoord op een openvraag. Meestal staat deze vraag in de tekst zodat je zelf kunt bepalen of het iets voor je is. Als je het kloppende antwoord zelf wilt zoeken kun je Google.nl gebruiken. Kies de juiste trefwoorden die in de winvraag voorkomen van de prijsvraag als je naar het juiste antwoord zoekt. Of kijk op de website van de prijsvraag voor het goede antwoord. Vaak wordt hier ook naar verwezen op een actie. Als je op www.prijsvragen.nl bent staan alle goede antwoorden er al bij. Dus op Prijsvragen.nl hoef je niet te zoeken naar de oplossing van de puzzel of winactie. Het correcte antwoord of de actie die je moet doen om te winnen staat heel handig bovenin de prijsvragenpagina die open gaat in een browservenster wanneer je op de link klikt en natuurlijk in ons prijsvragenoverzicht.

 

Laat nooit een bedrijf voor je meedoen aan prijsvragen:
Neem geen duur maandabonnement bij een bedrijf dat beweert voor jou mee te doen aan prijsvragen. Met een origineel mailtje maak je meer kans om te winnen, dan dat je gegevens tussen een verzending zit van duizenden leden. Daarnaast gooien de meeste organisators van prijsvragen, dergelijke mailbundels weg, waardoor zij nooit je deelname zullen zien. Wil je eenvoudig en snel formulieren invullen dan kan dit veel goedkoper met Roboform.

 

Roboform
Met Roboform kun gegevens bewaren die je invult op prijsvraagformulieren of nodig hebt om in te loggen. Hiermee kun je dus snel en zeer efficiënt prijsvragen invullen en meedoen.
Download hier Roboform.

 

Enquetes invullen:
Enquetes nemen ongeveer 5 tot 10 minuten van je tijd in beslag. Daar staat wel tegenover dat je grote prijzen kunt winnen.

 

Mail en win en klik en win prijsvragen:
Mail en win prijsvragen zijn eenvoudige prijsvragen. Vul wel al je gegevens goed in, want het zou jammer zijn als je de prijs niet wint omdat je een veld hebt overgeslagen.

 

Beantwoord de vraag naar eigen inzicht:
Wees origineel met het beantwoorden van vragen. Verzin een leuke slagzin bij een slagzinnenwedstrijd. Hoe origineler je slogan, hoe meer kans je maakt om te winnen.

 

Prijspuzzels, kruiswoordraadsel en sudoku:
Vaak geven wij het antwoord al bij de puzzel, maar je kunt natuurlijk ook zelf de kruiswoordpuzzels of sudoku's oplossen.

 

Prijzen winnen met belspellen:
Met belspellen kun je geld winnen of andere leuke prijzen. Vaak  zijn spelletjes gratis te spelen en andere kosten een sms'je. Lees goed de voorwaarden!

 

 

 
 
Copyright by Prijsvragen.nl 1999-2019 all rights reserved
Index
 


Prijsvragen.nl maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te optimaliseren. Informatie - Accepteren en sluiten