Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Winacties en prijsvragen speciaal voor de vrouw

Win te gekke vrouwen spullen

Win te gekke vrouwen spullen

Waarom is Prijsvragen.nl roze? Word er aan de webmaster van Prijsvragen.nl regelmatig gevraagd? Nou dat komt omdat Prijsvragen.nl een vrouwelijke webmiss heeft die samen met een klein team van leuke mensen met affiniteit voor winacties. Sinds 1996, vanuit hobby deze prijsvragen site met veel liefde en inzet bijhoudt en in het designontwerp gekozen heeft voor een vrouwelijke tintje voor Prijsvragen.nl.

Tijd lang hebben onze te winnen vrouwen prijzen gestaan op o.a. Gratisvoorvrouwen.nl en Vrouwenprijsvragen.nl. Maar met het online gaan met ons nieuwe design. Vinden we toch dat een vrouwenrubriek met speciale winacties voor de vrouw, niet mag ontbreken. We hebben er voor gekozen om je een algemeen overzicht te tonen van alle vrouwensites en vrouwenmagazines met een prijsvraagpagina.

Vrouwen Toppers

  • Prijsvraag / link:
    Win een Kitchenaid Keukenmachine

    Kitchenaid-winactie.nl


    Antwoord/Uitleg

    Vul in en win een Kitchenaid machine voor de keuken. De keukenmachine die alles kan. Doe mee en maak kans.

VrouwenBladen


Vrouwen acties

Zoek je een paar goede overzichten waar dagelijks, wekelijks of maandelijks fantastische en fijne hebbedingetjes worden verloot. Of gratis artikelen en spullen die vrouwen wel graag als een gewonnen prijs in hun brievenbus willen ontvangen. Kijk dan snel verder of hier iets voor je bijzit.

We hebben een lijst samengesteld van bekende vrouwenbladen zoals Viva, Libelle, Margriet, Linda. en meer bladen gericht op de vrouw. Of kijk verder als je nog meer actiepagina's wil vinden waar aantrekkelijke producten en items worden weggegeven. Die voor dames interessant kunnen zijn. Maar waar mannen ook aan mee kunnen doen als zij het een toffe prijs vinden.