Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win films op dvd en blu-ray disc of van tv-series

 Win een dvd / blu-ray filmprijs

Win een dvd / blu-ray filmprijs

Win leuke filmprijzen. Win dvd of blu-ray van de nieuwste bioscoopfilms en maak kans op nieuwe films, documentaires van de BBC, natuurseries of tv-series op dvd en blu-ray. disc Win de nieuwste series van steaming diensten zoals Netflix in een verzamel-dvd-box. Of win een dvd-box van een filmreeks films zoals Star Wars, Harry Potter of animatiefilms van Disney Pixar.

Verzamel je filmgadgets en collector's items van bioscoopkrakers? Doe mee met de winacties en prijsvragen en win films merchandising van je favoriete bioscoopfilm of wie weet wel een super gaaf film-T-shirt. Hieronder vind je de films die je kunt winnen. Zit jouw topfilm erbij en wil je die toevoegen aan je collectie. Waag dan een kans en doe mee en wie weet zit jij straks op de bank je eigen gewonnen film te kijken.

Geld verdienen met spelletjes

Film Winactie Toppers

Doe mee en win je favoriete film of serie op dvd of blu-ray

Film en dvd

Bijna van elk nieuw uitgebrachte film zijn er wel leuke film prijzen te winnen. Vaak samen met een dvd of blu-ray die je dan ook wint. Streaming diensten zoals Netflix, HBO, Videoland, Lumiereseries en Pathé Thuis geven regelmatig ook kijkcodes weg. Daarmee ontvang je niet de film of tv-serie op film-disc. Maar door in te loggen op deze streamingdienst en je gewonnen kijkcode in te vullen. Kun je ook tv-series kijken.

 

Wil jij je filmcollectie met films uitbreiden maar geen zin om te betalen? Dan staan hier de laatste film releases op dvd of blu-ray waar een prijsvraag of winactie van is. Elke maand verschijnen er tussen de 30 en 50 nieuwe films op disc. Om deze te promoten organiseren de filmproducenten leuke prijsvragen en winacties rondom bioscoopfilms die binnenkort op dvd of blu-ray uitkomen.