Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een nieuwe auto met winacties.

Wil jij gratis een auto winnen?

Wil jij gratis een auto winnen?

Doe dan mee en win. Want hier kun je een gratis auto winnen. Doe mee met prijsvragen en win een spiksplinternieuwe auto. Maak kans op een BMW, Volkswagen, Mini Cooper, Toyota, Hyundai of een heerlijke cabriolet waarmee je een jaar lang mag rondtoeren. Inclusief je benzine en autoverzekering betaald. Ook maak je kans om fijne auto-accessoires te verdienen.

Zoals een set winterbanden, een autopoetspakket, auto-zonneschermpjes of win een navigatiesysteem van TomTom of Garmin. Je kunt zelfs kans maken op modelautootjes of andere leuke auto-spullen. Zoals een autostoeltje voor de kinderen. Win autohuur tegoed van Hertz, Europcar of Sunny Cars of een jaar lang wassen in een Car Wash wordt als gratis prijs verloot. Hebben? Doe mee met de prijsvragen en maak kans.

Auto Win Toppers

Geld verdienen met spelletjes

Soorten winacties die auto's verloten

 

Hoe win je een auto?


Een nieuwe automobiel wordt niet zo heel snel als autoprijs verloot maar als er een winactie is. Dan kun je dit meestal verwachten bij grote automerken of merknamen zoals de Kruidvat. Die bijvoorbeeld vorig jaar een actie had op Kruidvat.nl/thuiskomen. Hier werd 1 maand lang, elke week een auto weggeven aan een gelukkige vaste klant. Je kon kans maken door of in de winkel iets te kopen met je voordeelkaart waarbij je kassabon een lotnummer werd. Of je kon met een geactiveerde extra voordeelkaart inloggen op de webshop. Waarna Kruidvat je de dag daarop een mailtje stuurde met een unieke wincode, die ook kans gaf op een nieuwe wagen. Win een Volkswagen


En ook de loterij verloot met enige regelmaat een BMW of Volkswagen zoals de Postcodeloterij of Lotto aan deelnemers die met loten meespelen. Maar let wel op de kosten van verborgen gebreken bij auto winacties! Als je dacht dat dit alleen voorkomt bij occasions, heeft het mis. Wil je weten welke verborgen kosten je bij een gloednieuwe gewonnen bolide kunt tegenkomen? Lees dan Verder....

  

Maak kans op snelle race-prijzen

 

Autorace Winacties


Hou je van snelle sportauto's of ben je gek op de Formule 1 autoraces en volg je onze Max Verstappen op de voet. AutoRace Winacties Dan zit hier misschien wel een mooie winactie voor je bij. Hier kun je kans maken op te gekke Grand Prix en Formule 1 autorace prijzen. Zoals entreetickets winnen zodat je autoraces kunt bijwonen in bijvoorbeeld Spa-Francorchamps in België.


Of zou je zelf willen scheuren in een snelle sportauto op een raceparcours of een dagarrangement autoracen op Zandvoort willen winnen. Of misschien heel gewoon kans maken op een mooie modelauto uit de Grand Prix Formule 1 series. Check dan regelmatig wat voor prijzen je kunt verdienen bij deze AutoRace rubriek.

  

 

Vervolg - Hoe win je een auto?


Vraag 1. Welke verborgen kosten kunnen er zijn?


Antwoord : Soms moet je de kansspelbelasting zelf betalen
Er is altijd kansspelbelasting verschuldigd over prijzen boven de €449. Win je bv. een dure cabriolet kun je er zeker van zijn dat je 30,1% belasting moet betalen over de waarde. Echter in Nederland is het zo geregeld dat de Nederlandse organisator van de prijsverloting of kansspel de aangifte doet en de kansspelbelasting voor je betaald. Maar hier zit wel een klein verborgen regeltje aan verbonden. Want ook al is de organisator verplicht de belasting zelf in te houden. Kan de organisator nog steeds de rekening naar je toesturen van deze belasting. Als niet duidelijk in de deelnemersvoorwaarden staat. De eventuele verschuldigde kansspelbelasting komt voor rekening van Organisator. Dit wil zeggen dat winnaars niet achteraf kansspelbelasting over de waarde van de gewonnen prijs hoeven te betalen..

Samengevat
Antwoord 1 : Lees de spelvoorwaarden wat deze melden over kansspelbelasting betalen.Vraag 2. Moet ik een rijbewijs hebben om kans te maken?


Antwoord : Nee een rijbewijs is niet altijd verplicht. 18+ wel.
Maar begrijp wel dat je toch echt niet mag gaan autorijden in een voertuig waar een rijbewijs voor verplicht is. Dus mocht je zonder rijbewijs zitten en je wint een wagen. Zal iemand anders met een rijbewijs de auto moeten ophalen. En ook hier zitten verborgen kosten aan vast. Want zodra je de weg opgaat ben je wegenbelasting verschuldigd en verplicht een autoverzekering te hebben. Dit zijn kosten die je er meteen bij krijgt, ook zonder rijbewijs. De uitzonderingen liggen bij acties waar je bijvoorbeeld 1 jaar lang gratis rijden in een Toyota of Volkswagen kunt winnen. Gezien het hier vaak om een leaseauto gaat. Is een rijbewijs wel verplicht. Meestal zijn de wegenbelasting en verzekering inbegrepen. Maar niet altijd. Ook komt schade vaak voor eigen rekening. Ook dit staat in de spelvoorwaarden vermeld.

Samengevat
Antwoord 2 : Je moet 18+ zijn en ook zonder rijbewijs kun je soms een auto winnen.

Auto Win Toppers verlopen