Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een vakantie op Prijsvragen.nl

Vakantie winnen met winacties

Vakantie winnen met winacties

Zou jij wel eens gratis en voor niks op vakantie willen. Dan zou je bij deze vakantie prijsvragen wel eens kans kunnen maken op een mooie reis. Bijna wekelijks verschijnen er winacties waar je een trip kunt winnen van een reisorganisatie, luchtvaartmaatschappij, winkel of ander bedrijf of merkproduct. Met als doel hun naamsbekendheid vergroten of merk of een nieuw product onder de aandacht te brengen van (toekomstige) klanten.

Prijsvragen.nl heeft hier alle vakantie prijsvragen en winacties die er te vinden zijn op internet voor je verzameld. Of het nu een stedentrip is of een strandvakantie of een rondreis in een ver land of exotische bestemming. Wij vinden alle vakantie en reis winacties voor je. Hou je van reizen, backpacken, chillen op het strand of rondreizen en sight seeing van toeristische attrakties. Dan zit je hier goed. Kijk of jij een reis kunt winnen?

vakantielanden

Vakantie winnen

Bekijk hier het complete prijsvraag aanbod dat bedrijven en winkels afwisselend organiseren, waarbij vakanties of reizen als te winnen prijs worden verloot.

 

Tip: kijk ook bij Reistips: Waar zou jij naartoe willen?
Hoe kun je Vliegtickets winnen en Let op ... bij Vakantie winacties.

Vakantie Winactie Toppers

Reis Wintips

 

Waar zou jij graag naartoe willen winnen?

Misschien heb jij wel een favoriete reisbestemming of vakantieland? Zijn er specifieke reizen die je graag maakt. Zoals bijvoorbeeld een strandvakantie vieren op een strandbestemming in Spanje, Portugal of Griekenland. Of kies je liever voor sightseeing van unieke bezienswaardigheden en toeristische attracties en past een cultuurvakantie in Italië, Marokko of Rusland meer bij je reiswensen. Vakantie prijsvragen

 

Ben jij een reislustig type en kan je vakantiebudget je bucketlist met te bezoeken landen niet aan. Dan kunnen deze te winnen vakantie prijzen een uitkomst zijn voor reizigers en globetrotters met een hoge reiskoorts. Hou onze reispagina goed in de gaten omdat het aanbod elke week varieert. Want het zou zomaar kunnen dat er een prijsvraag online komt waar je een droomreis kunt verdienen.

 

Kans maakt op een fantastische safari rondreis in Afrika, een luxe all inclusive hotel verblijf op een tropisch eiland in Azië of een Middellandse zeecruise langs de mooiste Europese havens. Of wie weet een super winactie waar je vliegtickets voor een verre exotische wereldreis kunt bemachtigen.

Vakantie winacties uitgelicht

Maak kans op gratis vliegtickets

Ga gratis met het vliegtuigWin tickets voor een vliegbestemming!

Vliegtickets winnen
Vliegtickets winnen

Vakantie Winacties verlopen

 

 

Vakantielijstje : Ik neem mee ...

 

Tips waar je op moet letten bij Vakantie winacties


Tip 1. Zorg dat je paspoort op orde is
Let goed aan welke eisen je paspoort moet voldoen. In sommige landen mag je alleen naartoe als je paspoort na terugkomst nog 6 maanden geldig is. Win je een reis in Europa dan heb je een identiteitskaart of paspoort nodig. Je rijbewijs is geen geldig identiteitsbewijs in het buitenland.


Tip 2. Let op de datum dat je de reis kunt maken
Het is niet altijd gezegd dat je zelf de datum mag uitkiezen wanneer je gebruik kunt maken van je gewonnen trip. Dus lees goed de voorwaarden of er restricties zijn wanneer je op vakantie mag en of dit in overeenstemming is met jouw vakantiedagen. Mocht je winnen.


Tip 3. Annuleringsverzekering
Nu denk je misschien dat je geen annuleringsverzekering nodig hebt voor een reis die je toch niet betaald. Maar dat is niet helemaal waar. Stel je wint een strandvakantie van Sunweb en je mag zelf de boekingsdatum uitkiezen. Maar door omstandigheden kan deze strandvakantie op het laatst niet doorgaan. Heb je een annuleringsverzekering. Dan annuleer je de strandvakantie en krijgt dan een vergoeding om op een ander tijdstip een nieuwe vakantie te boeken. Zo niet. Dan ben je de gewonnen prijs kwijt en blijf je thuis op de bank zitten zonder strandvakantie.


Tip 4. Denk om je reisverzekering
Wanneer je op reis gaat, of het nu om het binnen- of buitenland gaat. Is het wijs een reisverzekering af te sluiten. Niet altijd worden alle ziektekosten gedekt in het buitenland en bovendien kan je altijd iets verliezen of je creditcard kwijtraken. Met het risico dat er mogelijk geld van je bankrekening gestolen wordt. Wanneer je een vakantiereis wint is het advies: ook een reisverzekering te nemen. Mits het spelreglement sporadisch vermeld dat een vakantieverzekering is inbegrepen.


Tip 5. Zijn er vaccinaties nodig?
Sommige landen kom je alleen in als je bepaalde inentingen hebt. Meest voorkomende zijn een DTP-prik, hepatitis, gele koorts, buiktyfus en TBC. In andere landen wordt alleen geadviseerd om bepaalde inentingen te nemen. De meeste inentingen gaan wel een tijdje mee. Ben je erg reislustig, dan ben je vast al een paar keer volgeprikt. Maar heb je weinig verre reizen gemaakt. Check dan goed wat de eisen zijn aangaande reisvaccinaties en de reisbestemming van de winactie. Omdat er vaccinaties zijn die je zeven maanden voor vertrek nodig hebt. Het is altijd wijs om het reisadvies van reisvaccinaties op te volgen. Voorkomen is beter dan genezen.


Tip 6. Wanneer je alleen vliegtickets wint?
Heb je ook accommodatie nodig? Het kan zijn dat je familie of vrienden in het buitenland hebt wonen waar je vliegreis naar toe gaat. Maar anders is het wel noodzakelijk ook je accommodatie te regelen. Dit kan bij aankomst of je reserveert voor vertrek al bijv. een appartement of hotelkamer van een luxe hotelketen. Je kunt ook kiezen voor een ecolodge, hostel, strandhutje, guesthouse e.a. accommodaties. Of je gaat bij de locals overnachten. Hieronder staan 2 links waar je voor niks kunt crashen op de bank bij een local en waar je gastheren en -vrouwen vindt bij andere culturen.

 

Meer tips? Kijk bij : Hoe win je Prijsvragen en Winacties?