Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een reis de ruimte in als eerste Pizzabezorger van New York Pizza


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Newyorkpizza.nl/ruimte

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Solliciteer naar een baan als pizzabezorger en wie weet win jij deze ruimtereis.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win één reis met een commerciële ruimtevlucht!

Wil jij de ruimte in? Wordt Pizza bezorger!


Winactie als pizzaberger de ruimte in

Vertrek jij met de eerst mogelijke beschikbare commerciële ruimtevlucht? Dit is echt een hele leuke winactie. Ten eerste maak je niet alleen kans op deze reis de ruimte in. Maar je wint ook natuurlijk meteen een baan. Of je deze trip wint ligt volledig aan jezelf. Je kunt namelijk invloed uitoefenen op de uitkomt van deze winactie. Minimale voorwaarden zijn dat je minsten 4 maanden in dienst bent. Ook wanneer je al werkt voor New York Pizza bezorgers maak je kans.Hoe kun je deze space reis winnen naar de sterren!


Solliciteer. Ben je eenmaal aangenomen en start je met bezorgen dan heb jij de uitkomst van deze wedstrijd volledig in de hand. Want de klant bepaald. Wanneer jij een pizza aflevert krijgt de klant de mogelijkheid jouw bezorging te beoordelen. Wanneer jij de gemiddelde de hoogste koerier score in 2022 haalt. Ben jij de winnaar van deze te gekke ruimtereis.Winactie voor echte space cowboys!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingNatuurlijk krijgt deze winactie de hoogste score. Dit is toch wel de ultieme prijs om te winnen. Hoewel je deze niet zomaar cadeau krijgt met een vul en winactie. Is deze prijs toch wel een van de mooiste die je kunt winnen. Wij wensen dan ook alvast alle pizzabezorgers van NewYorkPizza heel veel succes en dat de beste mag winnen.

Ontdek ook deze prijsvragen

Clicky