Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een dagje gratis naar de dierentuin en dieren prijsvragen!

Dieren prijsvragen en kaartjes dierentuin winnen!

Dieren prijsvragen en kaartjes dierentuin winnen!

Hier vind je een overzicht van te winnen dierenprijzen, quizzen, gratis naar de dierentuin en dierenspelletjes die je online kunt spelen. Win gratis kaartjes naar de dierentuin zoals Beekse Bergen of Dolfinarium, gewoon een leuke prijs van je favoriete huisdier of een speciale prijs winnen voor dierendag op 4 oktober voor je hond, kat, vogel of ander huisdier.

Ook kun je onderaan de pagina links vinden naar honden- en kattenwebsites waar je gratis kattenvoer en hondenvoer kunt aanvragen of winnen. Prijsvragen.nl wenst je veel succes met het winnen van een leuke dierenprijsvraag en gratis dierentuin kaarten naar bekende zoo's.

Dieren Winactie Toppers

Geld verdienen met spelletjes

Dierentuin winacties

Dierentuin winacties en entreekaartjes winnen

Maak kans op dierentuin prijzen


Meest bezochte dierentuinen van Nederland

Dit zijn de populairste dierenparken!


1. Diergaarde Blijdorp in Rotterdam

Diergaarde Blijdorp2. Het bovenstaande is ook van toepassing op de dierentuin 2. Natura Artis Magistra. Die op de tweede plaats staat qua bezoekers. Omdat dit ook een stadsdierentuin is gaan we verder met nummer 3.


Burger Zoo

3. Koninklijke Burgers’ Zoo, Arnhem


Het nabootsen van natuurlijke habitats van dieren in diverse werelddelen maakt Burger' Zoo zo uniek en ook de manier hoe je daar doorheen kan lopen. Alsof je werkelijk even aan de andere kant van de wereld bent.


4. Drie dierentuinen op nummer vier

Dierentuinen NederlandIn Emmen kun je een safaritocht of boottocht ondernemen om de dieren die daar wonen te leren kennen en Dierenpark Amersfoort biedt kinderen de mogelijkheid om tussen de dieren door klimmen en klauteren. Natuurlijk wel veilig :D. Ook is er een groot dinobos met ruim zeventig levensgrote dinosaurussen.


Pretparken Nederland

Toch liever naar een pretpark?

Win pretpark entreekaartjes met leuke prijsvragenPretpark prijsvragen


Of kijk verder voor mooie dierenprijzen bij Dieren Prijsvragen.

Dieren winacties verlopen