Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Gratis producten, proefmonsters, make-up, lingerie, cosmetica en meer

Gratis producten en proefmonsters bestellen

Gratis producten en proefmonsters bestellen

Hier kun je allerlei leuke gratis producten en spullen aanvragen. Bestel gratis lingerie of een proefpakket vitamine. Proefmonster make-up, schoonheidsproducten of samples van parfums.

Bestel een gratis proefrit in een nieuwe auto of vraag een gratis tijdschrift aan. Er zit altijd wel een leuk product bij wat je gratis kunt aanvragen. Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het aanvragen van al deze leuke gratis producten en spullen.

Gratis Spullen Toppers

Geld verdienen met spelletjes

Waarom zijn producten gratis?

Dit is waarom je gratis producten kunt krijgen!


Kennismaking met een product via een gratis tester of sample?

Gratis testers make-upVormen van gratis sampeling die je tegen kunt komen?

 • 1. Mini's: klein formaat van het grote formaat. Vaak kun je die meer dan 1 keer gebruiken. Deze ontvang je meestal bij de luxere parfumeries bij het aankopen van een groot product.
 • 2. Gratis boodschappen: sommige supermarkten belonen hun klanten bij o.a. bestellingen met extra producten. Dit kan varieren van een heus pak sap dat net op de markt is tot een waardebon met extra korting voor een vervolgaankoop. Ook hier is het doel kennismaken met nieuwe producten.
 • 3. Proeven in de winkel: je hebt vast wel is een tentje zien staan in de supermarkt of winkel met soep, lekkere hapjes of koffie. Ook hier kun je rechtstreeks kennismaken. Bij sommige luxe winkels is het zelfs zo dat zij op bijna elke plek een proefaanbieding hebben staan. Zo kun je flink wat gratis snacken tijdens je bezoek.
 • 4. Samples: zijn kleine zakjes voor eenmalig gebruik. Hier kan bijvoorbeeld parfum of creme inzitten, maar ook een kruidenmix of zelfs een zakje thee. Het doel is een eenmalige kennismaking waarbij aanbieders hopen dat het product je bevalt en je tot een grote aankoop overgaat.


Voetbal plaatjes sparen

Klantenbinding door het geven van een gratis productLedenwerving door het geven van gratis cadeaus!


 • Gratis proefmonsters cosmetica, verzorging, make-up en parfum

 • Prijsvraag / link:
  Antwoord/Uitleg
  • Gratis babyspullen en babyproducten

  • Prijsvraag / link:
   Antwoord/Uitleg