Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een boek of boeken prijzen winnen

Win een roman, thriller of kookboek

Win een roman, thriller of kookboek

Win een boek, roman, thriller of e-book. Maak kans op de biografie van een bekend persoon of win een fantasyboek. Verder vind je onderaan kookboeken met heerlijke recepten en kun je wijnboeken winnen. Soms win je een boek bij waarin de schrijfster of schrijver zijn handtekening heeft gezet. Maak kans op een uniek gesigneerd exemplaar. Of je ontmoet de schrijver / schrijfster op een boekendag.

Verdien entree voor een boekenbeurs. Maak kans en win een complete fantasy trilogie of boekenpakket van een bepaalde uitgeverij. Soms moet je zelf een mooi verhaal schrijven of er wordt er om boekenrecensies gevraagd. Hou jij van lezen en boeken en wil je die winnen. Dan is dit de juiste boeken prijsvragen pagina. Tip kijk ook bij Win een Roman, Thriller e.a. Fictie of Boeken over lekker eten.

Boeken Winactie Toppers

 • Boeken prijsvragen
  van 17 t/m 23 Augustus

 • Prijsvraag / link:
  Antwoord/Uitleg
 • Tuinboek verrassing
  Win Tuinseizoen.com

  Raad de plant : Anemone coronaria De Caen

  Doe Mee

  

Spannende en onroerende fictie verhalen lezen

 

Roman, Thriller literatuur, Bestseller of Fantasy boek winnen

Win een roman

Wil je een roman winnen en hou je van romantisch boeken, een historische roman of een boek met een oorlogsverhaal of een avonturenroman. Hier staan de prijsvragen waar je een roman als prijs kunt winnen. Win de nieuwste bestseller romanboeken.

 

Of wil je liever een spannende thriller, detective roman of fantasieboek winnen? Die je meeneemt in de wereld van misdaad, actie, avontuur en gevaar. Hou je van spannend misdaadverhalen? Win een thrillerboek als je van spannende boeken lezen houdt.

   

Kookboek, bakboek of receptenboek

 

Win boeken over lekker eten

Win een Kookboek

Wil je echt iets speciaals op tafel zetten dan biedt een kookboek vaak een uitkomst. Vooral als deze is geschreven door een chef-kok of tv-kok zoals Ramon Beuk, Herman den Blijker of de engelse tv-kok Jamie Oliver. Cuisines zijn natuurlijk ook belangrijk.

 

Wil je een kookboek winnen van de Franse keuken, kookboek met Tapas of maak kans op een kookboek met de Arabische keuken zoals Hummus, labneh, falafel, kibbeh, köfte. Dan nog de gezonde boeken zoals een afslankboek.

 

Of een receptenboek speciaal voor smooties of b.v. om een ziekte de baas te worden. Dan nog de snelle hapjes receptenboek en de eenpansgerechten. Het kan niet op. Hou je van koken? Check dan deze kookboek winacties. En kook en win.