Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Gratis dagjes uit winnen in Nederland, België en Europa

Win een dagje weg en er-op-uit

Win een dagje weg en er-op-uit

Gratis dagjes uit winnen in Nederland, België of Europa. Regelmatig staan hier prijsvragen waar je diverse uitstapjes in de wacht kunt slepen voor een gezellig dagje of familiedag weg. Kun je kans maken op spannende en ontspannende arrangementen. En vind je tips naar speciale dagen waar je verschillende attracties kunt bezoeken waar geen entreegeld voor nodig is. Wil je er-op-uit, een belevenisbon, dinercheque, workshop, clinic of experiencedag verdienen. Doe mee met een winactie en win te gekke uitjes. Tip: kijk ook bij Win Pretpark kaarten en Win Dierentuin kaartjes

Dagje Uit Winactie Toppers

Dagjes uit winnen

Winacties met uitstapjes als prijs!

Uitstapjes zijn anders dan bijv. entreekaarten winnen. Win je een dagje weg dan kun je prijzen als een museumarrangement of wellness arrangement verwachten. of wat dacht je van een avondje uit eten met een gewonnen dinerbon of ben jij straks de gelukkige winnaar van een luxe diner bij een beroemd restaurant of bekende tv-chef-kok. Ben je meer voor sportieve activiteiten zoals paintballen of een dag wadlopen en zeehonden spotten.

 

Of zijn grote hoogtes meer je ding en kies je voor een ballonvaart met picknick of het halen van de zweefvliegtuig brevet. Maar ook maak je kans op een ontspannende wandeltocht, een vaartocht op een partyschip of een heerlijke sauna-arrangement. Kun je een bezoek brengen aan de Yakult fabriek of Campina boerderij dagen. Volg een Yoga-workshops of geniet een High Tea in historische kasteel of luxe hotel. Zin gekregen om op pad te gaan? Kijk dan verder of er iets bijzit.

Helemaal voor niks er-op-uit

Altijd prijs Gratis dagje weg Wist je dat je naast een dagjes weg winnen. Ook vaak gratis op speciale dagen een dagtrip kunt plannen voor jezelf of het hele gezin. Er is namelijk heel wat te doen in Nederland en onze museums, gemeentes of producenten organiseren regelmatig hele bijzondere evenementen waar je voor niks welkom bent. Er zijn zelfs popfestivals waar je geen entree hoeft te betalen zoals een festival tijdens bevrijdingsdag of een popevenement. Hieronder staan een paar supertips voor een dagje uit waar je geen entreegeld voor nodig hebt. Dus dit dagje weg heb je al gewonnen.

Dagje Uit winacties verlopen