Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een dagje uit en entreekaarten op Dagjeweg.nl


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Dagjeweg.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Vul je win gegevens in en wie weet ga jij er binnenkort een dagje er-op-uit.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Dagjes uit winnen of entreekaartjes

Dagje uit winnen klimmuur

Maak kans op leuke uitje in Nederland


Op Dagjeuit.nl staan altijd leuke prijsvragen waar je een dagje weg kunt winnen. De uitstapjes zijn echt superleuk en ook vaak uniek. Enkele voorbeelden van te winnen prijzen zijn een dagje weg naar een klimmuur of een bezoek aan middeleeuwse kastelen. Of wat dacht je van de route van een georganiseerde autospeurtocht of leuke entreekaartjes voor een museum of tentoonstelling waar je nog nooit van gehoord heb. Op Dagjeuit.nl kun je aparte uitjes en dagjes weg winnen die meer buiten de gebaande paden zijn.


Kies wat je wilt winnen!

Welk dagje weg vind jij leuk?


Op de winactie pagina staan diverse uitjes en te winnen kaarten.
Wanneer je precies wilt weten wat zo'n dagje uit nu inhoud. Klik dan op de foto waarna je op een pagina komt met informatie over wat dit uitje inhoud. Lees altijd eerst of de activiteit je ook echt aanspreekt. Want stel je wint en achteraf vind je het niks. Dan is dat een verloren prijs. Doe alleen mee als je 100% zeker weet dat je dit wil winnen. Door op de foto te klikken kun je deelnemen aan de winactie.


Prijsvragen.nl geeft 4 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering
De te winnen uitstapjes zijn anders en leuk en deelname is voor iedereen en gemakkelijk. Verder kun je nog veel meer informatie vinden om er een leuke dag van te maken. Naast wat is er dit weekend te doen, kun je op uitje zoeken of soort of groepssamenstelling en er wordt een hoop aandacht besteed aan uitjes die niks of niet veel kosten. Win je niks! Wie weet zit er wel een hele leuke dag tussen dat je zonder geld kunt ondernemen.


Samengevat: gemakkelijke prijsvragen met bijzondere prijzen en diverse dagjes uit.

Ontdek ook deze prijsvragen