Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win en verdien geld met online games op Eazegames


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Eazegames.com

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Speel online spelletjes voor de fun of win geld prijzen.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Eazegames review speel spelletjes en verdien geld

Speel bewust 18 plus

Geld spelletjes spelen op Eazegames.com


Op Eazegames.com speel je behendigheidsspellen waarmee je geld kunt verdienen. Zo bieden ze Treasure 21 kaartspel aan. Of je kunt Solitair spelen. Maar ook behendigheidsspelletjes zoals Block Puzzle, Bubble Shooter, Boogschieten, Bowling en zelfs een leuk voetbalspel waarbij je goals moet maken.


Speel een snelle online bingo en win geld

Ook kan je een soort van bingo spelen waarbij jezelf de getrokken cijfers moet afstempelen. Mis jij een nummer dan mis je dus de afstempeling. Dit moet omdat het anders geen behendigheidsspel is maar een gokspelletje. Je speelt deze bingo ook tegen een tegenstander. Wie als eerste het snelst alle bingonummers heeft afgestempeld wint een prijs. Het gaat dus om zo snel mogelijk afstempelen ipv dat dit voor je wordt gedaan. Zo speel je een leuk bingo behendigheidsspel.


Hoe werkt Eazegames.com?

Eazegames is ontwikkeld door een paar jonge mensen uit Amsterdam met als bedoeling een leuk spelletjes platform te maken waar mensen het tegen elkaar kunnen opnemen. De beste in het spel wint dus. Dit werd zo populair dat ze er geld winnen aan hebben toegevoegd.


Win geld online met skills en vaardigheid

Je hebt dus echte skills nodig wil je een spel kunnen winnen want je neemt het op tegen echte tegenstanders die misschien net zo goed zijn als jij of zelfs nog beter. Het leuke is wel dat je alle spellen ook gratis kunt proberen. Zo kan je oefenen voordat je het is een keer voor echt geld probeert. Deze spelletjes win je niet op basis van geluk maar op hoe goed je het spel beheerst.


Aanmelden op Eazegames.com

Belangrijkste is dat je 18 jaar of ouder bent. Ben jij dat dan kunt je een accountje aanmaken. Dit aanmaken van een account is gratis. Tijdens het invullen kies je een gebruikersnaam, een wachtwoord en geef jij een goed e-mailadres op. Referral code kan je krijgen via vrienden die je aanmelden waarmee je extra 200 speelcoins krijgt


Ontvang ook gratis Eazecoins

Maar dit is niet verplicht ook zonder referralcode kan je een account aanmaken en krijg je extra Eazecoins om mee te spelen. Voor deze Eazecoins kan je gratis spelen maar geen geld winnen. Wel kan je meer Eazecoins winnen maar deze zijn niet inwisselbaar voor geldprijzen. Wil je ook geld winnen dan dien je een bedrag zelf te storten.


Geldspelletjes spelen op Eazegames.com

Eazegames online spelletjes

Je kunt dus gratis spelen waarmee je geen geld wint of je stort een bedrag op je account. Eazegames.com heeft verschillende betaal mogelijkheden die we hieronder voor je hebben neergezet. Heb jij eenmaal echt geld in je account staan dan kan je deelnemen aan een toernooi in de verschillende spelletjes. De prijs die je kunt winnen staat achter elk spel en ook wie de uitdagers zijn.


Win gratis groot geldbedrag met online toernooien

De prijs is gebaseerd op het aantal deelnemers en inschrijfgeld dat je betaald om deel te nemen. Dit inschrijfgeld gaat voor een groot deel naar de prijzenpot die de winnaar van het toernooi wint. Geld storten kan via de button "Geld toevoegen" waarna je het te storten bedrag kiest en de manier hoe je dat wilt betalen. Staat er geld op je rekening dan kan je beginnen met winnen van geld.


 • 1. iDEAL;
 • 2. Apple Pay;
 • 3. Creditkaart;
 • 4. PaySafeCard;
 • 5. Bancontact;
 • 6. Sofort;
 • 7. Giropay;

Speel Nederlandse spelletjes op Eazegames.com!

Als het goed is staat de website volledig in het Nederlands. Maar er is ook een Engelse versie. Mocht je daar op belanden dan is dat via de app of website heel goed te regelen en kan je de taalinstelling aanpassen.


Gratis oefenen op Eazegames.com!

Gratis oefenen kan eindeloos. Wanneer je niet bent ingelogd speel je gewoon voor de fun. Zelfs tegen echte tegenstanders als die beschikbaar zijn. Maar anders speel je gewoon voor het spel. Je kan de spelletjes die beschikbaar zijn tot je er bij neervalt oefenen. Je skills hoe een spel gespeeld moet worden kunnen daarmee verbeteren. Wil je nog niet voor echt geld spelen of kijken welk spel jij het beste in bent. Dan doe je dit eerst gratis en voor niks.


Te spelen geldspelletjes op Eazegames.com

Eazegames online games

Het aanbod van games zijn 10 hele leuke en populaire spellen. Je kunt de onderstaande spellen spelen. Elk spel heeft zo zijn eigen behendigheid en ze zien er mooi ontworpen uit. Je zult je geen moment vervelen met deze online games en hebben alle hun eigen vaardigheden die je nodig hebt om ze te kunnen winnen


Speel snelle bingo en win geld

We beschrijven hieronder wat je kunt spelen voor Eazepoint of waarmee je kans kunt maken op geld. Dit bepaal je steeds van te voren wanneer je een spel kiest. Daarna zoekt Eazegames.com er een tegenstander bij. Gezien Eazegames.com best een druk bezochte game community is laat een tegenstander meestal niet lang op zich wachten.


 • 1. 21 Treasure : Speel alle kaarten zo dat je steeds 21 haalt;
 • 2. Solitair : het bekende kaartspel waarbij je Azen opstapelt;
 • 3. Block Puzzle : waarbij je puzzelblokken plaatst en rijen wegspeelt;
 • 4. Bingo Bang : hoe snel streep jij alle bingogetallen af?;
 • 5. Bubble Shooter : schiet balletjes met dezelfde kleur weg;
 • 6. Match 3 : zoek 3 dezelfde fruitstukjes bij elkaar en speel rijen weg;
 • 7. Hard Rock cafe pool : speel een potje Amerikaans biljart;
 • 8. Archery : speel met pijl en boog en raak de roos;
 • 9. Bowling : speel op een echte heuse virtuele bowlingbaan;
 • 10. Free Kick Shooter : voetbalspel waarbij je doelpunten moet scoren;

Klantenservice, winnen en uitbetalen

De klantenservice is op 2 manieren te bereiken. Je kunt bellen en je kan een mail sturen. Wanneer je een mailtje stuurt duurt het ongeveer 1 dag voordat je antwoord krijgt. Wil je een uitbetaling aanvragen van het bedrag dat je gewonnen hebt. Hou rekening met 24 uur tot een paar dagen.


Je wint de geldpot met inzetten van 2 spelers

Let wel dat wanneer je een spel gaat spelen. Jouw inzet en die van je tegenstander in een pot terecht komen. Daar speel je voor. Van dit bedrag gaat wel een kleine fee af voor de gamemakers van Eazegames.com. Van elke euro inzet gaat ongeveer €0,15 naar de Eazegames.com. Bij 1 euro inzet win je de pot van €1,70.-.


 • 1. Bellen : 031202146052;
 • 2. Mailen : support@eazegames.com;

Speel spelletjes en win geld!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering
Realistische geldspelletjes

Dit zijn zulke leuke online geldspelletjes om te spelen dat wij dit game platform vijf sterren waard vinden. Vooral de sportspellen zoals voetbal goals schieten of een spelletje bowlen zijn best realistisch opgezet. De variatie in de spelletjes is ook meer dan voldoende. Wij vonden het spelletje Treasure 21 erg leuk waar je in 4 vakken speelkaarten opbouwd tot je 21 hebt. Je moet daardoor erg snel rekenen waar je een speelkaart plaatst. Voor een denktraining zijn deze spellen ook zeer geschikt.


Train met gratis games op Eazegames.com

Het eindeloos gratis uitproberen van de spellen maakt dat je de vaardigheden die nodig zijn om een spel te beheersen jezelf eigen kan maken zonder dat het geld kost. Voordat je denk dat je er klaar voor bent om echt geld te gaan winnen. Dan heb je de keuze voor echt geld te spelen of je kunt Eazecoins gebruiken. De vrijblijvendheid van wel of niet voor geld spelen sprak ons erg aan. Maar ook dat je de keuze hebt om meer spanning op een spel te zetten door te gaan spelen voor kleine geldbedragen. Erg leuk gevonden en een leuke concurrent voor Gameduell.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen