Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Gratis staatslot €17,50 cadeau en winkans elke dag €1000


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Staatsloterij.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Speel mee in de Staatsloterij en vraag je gratis Staatslot aan t.w.v. €17,50

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Gratis Staatslot t.w.v. €17,50 en elke dag kans op geld

Speel bewust 18 plus

Word abonnee en maak kans op €1000,- elke dag


Staatsloterij heeft een Buit van de Dag actie waarbij je maar liefst een heel Staatslot cadeau krijgt ter waarde van €17,50. Ook maak je nog eens 2 maanden lang kans op geldprijzen. Want de Staatsloterij geeft elke dag €1000,- weg aan een speler in de Staatsloterij. Dat is dus 60 dagen lang duizend euro voor zo'n 60 deelnemers. Naast deze mooie extra geldprijzen maak je ook kans op de gewone prijzen van de Staatsloterij.


11 exclusieve deals in Club Staatsloterij

De Staatsloterij heeft een speciale Club Staatsloterij waar deelnemers automatisch gratis lid van worden. In deze club zijn dus heel veel extra prijzen te winnen. Van Geld tot aan andere leuke prijsjes en winacties. Op de pagina van Club Staatsloterij staan elke keer weer wisselende prijzen.


Zo kan je heden een cadeaukaart van Decathlon t.w.v. €10 of een stedentrip naar Lissabon t.w.v. €1.500 winnen. Maar dus ook andere dagelijkse producten zitten in het winactie aanbod. Wanneer je van deze promotie gebruikt maakt krijg je nog eens 11 exclusieve aanbiedingen die dus bijna niet zijn te weerstaan.


Te winnen prijzen en prijsvragen

 • 1. Apple Airpods Max Headphones t.w.v. €629;
 • 2. BOOMBRUSH elektrische tandenborstel t.w.v. €89;
 • 3. Schaatsclinic van Irene Schouten t.w.v. €370;
 • 4. Waanzinnige geldprijs t.w.v. €5.000;
 • 5. Tickets voor een skybox bij een voetbalwedstrijd;
 • 6. Gloednieuwe e-bike;
 • 7. Bol.com shoptegoed voor meerdere winnaars;
 • 8. VIP-kaarten voor het WK afstanden in Thialf en EK-kwalificatieduels;
 • 9. Of een Verrassingsbuit met verrassingsprijs;

Hoe werkt Club Staatsloterij?

Wanneer je meespeelt in de Staatsloterij als abonnee. Dus met een vast lot. Dan spaar je automatisch punten. Maar je kunt ook meedoen met een los lot. Dan moet je het lot na aankoop laten scannen door de Staatsloterij-app en dan worden er ook punten bijgeschreven. Mits jij je dus hebt aangemeld voor Club Staatsloterij.


Punten sparen doe je als volgt:

 • 1. 1/5 Staatslot : 7 punten;
 • 2. Straat Staatsloten met XL : 400 punten;
 • 3. Heel Staatslot : 40 punten;

Punten inzetten en prijzen winnen

Naast dat je dus kans maakt op de reguliere geldprijzen in de Staatsloterij. Kan je dus met je punten deelnemen aan exclusieve wedstrijden van shoptegoed tot mooie reizen. Je kiest zelf waar je aan meedoet en je mag zelfs vaker meedoen aan een wedstrijd of winactie tot 10x per actie.


Zo kan je al meespelen voor 12 punten per keer voor die onvergetelijke stedentrip naar de hoofdstad van Portugal. Of kost het je maar 6 punten om kans te maken op gratis shopgeld voor een leuke winkel. Je ziet dus dat je snel punten spaart en daarmee behoorlijk vaak kunt deelnemen aan extra winacties.


Waarom lid worden van de Staatsloterij

Staatsloterij heeft de grootste prijzenpot van alle Nederlandse loterijen. Totaal wordt er elk jaar ruim €450 miljoen aan geldprijzen uitgedeeld aan deelnemers. Heb je ook nog eens de hoogste winkans van 1 op 2. En maak je dus kans op extra producten en artikelen via Club Staatsloterij. Ook kan je gebruik maken van kortingsacties en leuke aanbiedingen zoals een dagje sauna voor een aantrekkelijk prijsje.


Voordelen Staatsloterij:

 • 1. Hoogste winkans van 1 op 2;
 • 2. Jaarlijks €450 miljoen aan geldprijzen;
 • 3. Exclusieve winacties in Club Staatsloterij;

Maandelijks opzegbaar!

Wil je niet meer meespelen? Dan kan je de Staatsloterij maandelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast. Opzeggen gaat heel eenvoudig. Dit doe je online via je eigen accountje of je belt ze gewoon even op om je abonnement te annuleren. De klantenservice is bereikbaar van werkdagen van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 10.00 - 17.00 uur. Op telefoonnummer 070 550 08 52 tegen een normaal tarief.


Maar ook via Twitter en Messenger kan je de Staatsloterij benaderen. Daarnaast staat er een complete FAQ online met meest gestelde vragen. Vaak vind je het antwoord dat je dus zoekt hier al tussen staan. Met de onderstaande link bereik je de klantenservice.


Staatsloterij Klantenservice


Actie met gratis Staatslot t.w.v. €17,50!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering
Gratis kans maken op geld

Natuurlijk krijgt deze actie 5 sterren. Want een gratis Staatslot wordt niet vaak weggegeven. Stel je wint met dit gratis lot. Dan ben je mooi een gelukkige winnaar. Des te spannender is het als de cijfers worden getrokken. En bevalt het toch niet dan kan je met een eenvoudig belletje je abonnement weer cancelen. Je zit dus niet vast aan een jaarabonnement. Hou je van meespelen in een Nederlandse loterij dan is dit dus een geweldige toffe actie.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen