Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een NS Dagkaart, Samsung Galaxy Watch4 of bespaarsysteem


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Engie.nl/prijzenrad

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Speel het Prijzenrad en win prijzen

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win een NS Dagkaart, Samsung Galaxy Watch4 of energiesysteem

Speel bewust 18 plus

Draai aan het Engie prijzenrad en win gratis mooie prijzen


Engie heeft een duurzaam prijzenrad waarop verschillende fraaie prijzen te winnen zijn. Deelname aan deze speel & winactie is gratis en je kunt dus zo vaak als je wilt draaien aan het prijzenrad. Komt deze op een minder leuke prijs die je niet wilt. Dan probeer je het gewoon nog een keer om kans te maken. Tevreden met je prachtige prijs? Dan vul je enkel nog je gegevens in en meedoen aan de verloting is dus kinderspel.


FatBike winactie energieonderzoek banner


Wat kan je winnen?

Je kunt werkelijk waanzinnige prijzen winnen. Wat denk je van een fantastische dag lang gratis reizen met de trein? Of een handige Samsung Galaxy Watch4 € 147, ook nog eens de beste uit de test. Of ga je liever voor het technische HomeWizard meetpakket voor je energieverbruik en bespaar je geld. Je hebt hier dus wel een hypermoderne slimme meter voor nodig.


Te winnen prijzen in het kort:

  • NS Dagkaart voor onbeperkt reizen voor twee personen;
  • Samsung Galaxy Watch4 met fitness tracker;
  • Energie meetpakket van HomeWizard`;

Hoe win je deze toffe gratis producten?

Deelname is heel eenvoudig. Speel het gezellige spel Prijzenrad en stopt deze op een aantrekkelijk artikel dat jij wilt winnen. Dan hoef je slechts het winformulier in te vullen. Meer is het niet. Je maakt dus heel simpel kans op deze te gekke spulletjes of een heerlijk dagje weg. Winnen wordt zo dus een fluitje van een cent.


Speel een spelletje en win voortreffelijke prijzen

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering
Gratis Prijzenrad spelen van Engie

Deze prijsvraag is ruim 5 sterren waard. Er is geen aankoopverplichting en je hoeft ook geen moeilijke quizvragen te beantwoorden. Nee, je neemt gewoon gratis deel aan deze prijsvraag door het spannende spel PrijzenRad te spelen. Geef het Rad van Fortuin een flinke zwiepert en wacht af waar deze stopt. Vul daarna in waar de prijs naar toe gestuurd mag worden en voila je bent klaar en maakt dus kans.


Let wel: als je meedoet kan het zijn dat je gebeld wordt voor een voordelig energiecontract. Dit is echter niet verplicht om kans te maken. Dus sluit die alleen af als je daar geld mee bespaart.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen