Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Winnen met prijspuzzels. Win prijzen met puzzels.

Prijspuzzels winnen of Sudoku en kruiswoordraadsels

Prijspuzzels winnen of Sudoku en kruiswoordraadsels

Hier kun je meedoen met online prijspuzzels en leuke prijzen winnen. Los online woordpuzzels, kruiswoordraadsels en sudoku's' op of win geld en andere leuke prijzen. Vaak staat de puzzeloplossing al bij de prijspuzzel, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag en de oplossing zoeken bij de prijspuzzels die vermeld staan bij Altijd Prijspuzzel Links. Of lees de handige tips die we geven hoe je het beste puzzeloplossingen kunt vinden waardoor je meer kans maakt om geldprijzen en spulletjes te verdienen.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het oplossen van deze prijspuzzels en sudoku's en succes met het winnen van leuke puzzelprijzen. Tip kijk ook bij Paar leuke tips om prijspuzzels te maken

Prijspuzzel Winactie Toppers

Geld verdienen met spelletjes

  

Tips


Paar leuke tips om prijspuzzels te maken


Tip 1. Gebruik een Puzzelwoordenboek.
Wanneer je er niet uitkomt kun je altijd gebruik maken van een puzzelwoordenboek. Puzzelwoordenboek Deze kun je kopen of op internet kun je ook online puzzelwoordenboeken vinden. Zo zijn er zelfs woordenboeken voor puzzels die je helpen met het oplossen van een cryptogram of puzzelwoorden zoeken op basis van letterpatroon. Ook kun je gebruik maken van synoniemen. Ook dit soort woordenboeken zijn er digitaal. Wanneer je houdt van puzzels oplossen maak dan gretig gebruik van woordhulpmiddelen zoals het Groene Boekje om de oplossing te vinden.


Tip 2. Kopieer je puzzels
Wanneer je heel erg goed bent in puzzels oplossen is een kopie natuurlijk niet nodig. Maar ebgin je bijvoorbeeld met moeilijkere kruiswoordraadsels, begin je met -logiquizen of ben je een starter met cryptogrammen. Dan kan een kopietje uitkomst brengen. Maak je een fout, of heel veel foutjes. Dan kun je daarna rustig weer met een schone lei beginnen door opnieuw te beginnen met een nog niet ingevulde puzzel.

Meer tips hoe je puzzels kunt maken en oplossen. Lees dan Verder....

  

Tips


Paar leuke tips om prijspuzzels te maken


Samen puzzelen Tip 3. Puzzel samen
Wie kent het niet. De vraag : ik zoek een woord met 5 letters en heb de eerste A en 4e is een E. De vraag is "trompetbloem". Weet jij toevallig wat het is? Meestal als je met meerdere nadenkt over een puzzelwoord dan is er altijd wel iemand die opeens op het idee komt wat de oplossing kan zijn. Dus puzzel met andere mensen of zoek een puzzelmaatje.


Tip 4. Doe ook mee met prijspuzzels zonder antwoord
Zoals bekend op prijsvragen.nl staan de antwoorden vaak al vermeld. Maar ook prijspuzzels zonder antwoord worden opgenomen of sommige prijspuzzels moet je echt zelf oplossen wil je kans maken op een prijs. Je snapt wel dat er met de prijspuzzels waar iedereen het antwoord van weet veel deelnemers zijn. Wil je meer winkans maken. Doe dan ook mee met de puzzels zonder antwoord en los deze zelf op. Doordat er minder goede oplossingen worden ingestuurd is de kans groter om een prijspuzzel te winnen. Meer hulp? Kijk bij : Tips Hoe win je Prijsvragen?

Prijspuzzels verlopen