Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Geld winnen met Block Puzzle online + €30 bonus


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Block-puzzle.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Speel Block puzzle online en win echt geld. Ontvang €30 gratis speeltegoed.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Geld winnen met Block Puzzle

Geld winnen met Block Puzzle


Win geld met het spelletje Block Puzzle

Ben jij goed in losse puzzelstukjes in elkaar plaatsen? Dan is Block Puzzle wellicht een game voor jou. Je speelt hier met puzzelstukken zoals bijvoorbeeld vierkanten, haakse hoeken, langwerpige en zigzag stukjes in alle maten. Deze dien je dus in een speelveld allemaal in elkaar te laten passen waarmee je probeert hele rijen weg te spelen. Gezien je hier dus de meeste punten mee kunt halen. Het online puzzelspel speel je bij het toffe spelletjesplatform Eazegames.


Het behendigheidsspelletje lijkt een beetje op het arcadespel Tetris omdat het dezelfde vormen gebruikt. Echter plaats je hier de puzzelstukken zelf en heb je totaal autoriteit over waar de puzzelvormen terechtkomen. Dit geeft je de absolute mogelijkheid om je in het spel specifiek te bekwamen. Wanneer je technisch repeterend speelt is het de bedoeling dat je steeds beter, sneller en slagvaardiger wordt in het puzzelspel. Dit talent heb je dan ook nodig wil je kansrijk winnen van een echte spannende tegenspeler in een gameduel.


Hoe speel je Block Puzzle online voor geld?

Wanneer je graag kans wilt maken op geldprijzen met gamen? Dan maak je eerst een account aan en stort wat speelgeld. Dit wordt meteen verdubbeld met 100% tot een extra speeltegoed van €30. Heb jij eenmaal je speelgeld gereserveerd dan kan je een battle gaan uitzoeken. Deze starten vanaf €1,20 waarmee je dus €2,- kunt winnen. Wel betaal je altijd een speelfee van 20% dit is om het spelletjesplatform draaiende te houden en voor de software programmeurs. Door je keuze aan te klikken start het spel en stop je dus geld in een te winnen pot.


Speel op een eigen scherm

Wanneer Block Puzzle start speel je in een onafhankelijk scherm. Je ziet dus niet wat je tegenstander doet. Hierdoor moet je er dus voor zorgen dat je zo adequaat mogelijk je puzzelstukken plaatst en zorgt dat je een flinke high-score krijgt. Want je weet dus niet hoe fantastisch je medespeler is. Wel is het zo dat er altijd duels voor je worden uitgezocht met mensen van hetzelfde speellevel. Dus je hebt nooit een veel mega sterke tegenspeler en altijd van je eigen spelniveau. Om die reden maak je dus altijd kans om te winnen. Als je maar uitmuntend speelt.


Hoe speel je Block Puzzle online voor geld?

Er is altijd een winnaar

Wanneer je speelsessie met Block Puzzle is afgelopen krijg je een eindscore. Er is altijd een tevreden winnaar en een teleurgestelde verliezer. Het geldbedrag dat jullie beide hebben ingelegd gaat naar de gelukkige winnaar van Block Puzzle. Er is dus altijd iemand die geld wint. Of jij dat bent hangt dus af van je techniek, hoe vlot je speelt, je analytisch inzicht qua blockpuzzelstukken plaatsen en ervaring. Wanneer je dit dus onder controle hebt is de kans op een lekkere winst dichtbij.


Wat voor geldprijzen kan je winnen?

Het laagste bedrag dat je kunt winnen is €2,- en het hoogste bedrag ligt op €530,-. Dit laatste bedrag win je wanneer je deelneemt aan competities. Speel jij veel Block Puzzle dan kan je overal natuurlijk extra flink verdienen. Zolang je maar wint. Want alleen dan pak je leuke geldprijzen. Hou er dus rekening mee dat je ook kan verliezen. Wanneer je Block Puzzle gaat spelen doe het daarom dan ook vooral voor de lol en het plezier. Zodat je een verliesje kan opvangen en je dus niet ontmoedigd om door te gaan.


Hoe speel je Block Puzzle tegen echte mensen?

Om Block Puzzle te spelen dien je echte strategie toe te passen. Enkele strategieën kunnen bijvoorbeeld zijn door de moeilijke puzzelstukken in het begin enkel in de hoeken van je speelgrid te plaatsen. Waardoor je dus in het midden veel meer beweegruimte hebt voor andere puzzelstukjes. Hierdoor is de kans op meerdere rijen tegelijkertijd te vormen groter.


Een andere strategie kan bijvoorbeeld zijn dat je optimaal je power-ups inzet. Voor elk stuk dat je wegspeelt loopt je groene koortsmeter op. Is deze vol, dan krijg je dus een bonus power-up. Deze kan je opsparen en gebruiken als je in de problemen komt. Zoals vastlopen. Met de power-ups kan je bijvoorbeeld een puzzelstuk weghalen of een puzzelstuk draaien zodat deze dus beter past.


Strategie en techniek?

  • Speel meerdere rijen. Voor 1 rij krijg je +500 punten en voor 2 krijg je +2000 punten. Het is dus gunstiger als je twee of meer rijen tegelijk wegspeelt. Hoe meer rijen in een speelbeurt verdwijnen, hoe hoger je punten. Plaats je puzzelstukken zo dat je dus kans hebt om meerdere lijnen weg te halen in een beurt.
  • Start in de hoeken. Door de eerste puzzelblokjes in de hoeken te plaatsen behoud je ruimte in het midden over om strategisch je andere stukken te plaatsen. Ook heb je meer zicht op waar de volgende blokken zouden kunnen passen. Wanneer je dit logisch opbouwd maak je dus kans om meerdere rijen te laten oplossen.
  • Speel je power-ups. Je hebt 4 soorten power-ups. 1. puzzelblok verwijderen. Dit kan handig zijn met een onhandig geplaatst blok. 2. draai een puzzelblok. Je mag dan een blok draaien voordat je die wegzet. 3. andere blokken. Je gooit weg wat je nog moet spelen en krijgt nieuwe. 4. punten worden verdubbeld de komende 30 seconden. Zet je power-ups dus kritisch en tactisch in.
  • Oogje. Dan heb je nog een tool tot je beschikking en dat is een oogje. Hiermee kan je nog eens 3 blokken vooruit kijken. Je ziet dan niet alleen de drie te plaatsen blokken. Je ziet dan ook wat er na deze beurt nog komt. Hierdoor kan je dus vooruit plannen in je plaatsing.
  • Zet niet lukraak je puzzelblokken neer. Als jij je speelveld hebt vol gezet en er moet opnieuw een leeg speelveld gemaakt worden omdat je vastloopt. Dan krijg je -5000 strafpunten. Dit gaat van je puntenaantal af. Deze mislukking is dus niet wat je wilt. Speel daarom geconcentreerd en met enige focus zodat je niet de mist in gaat.

Spelregels

  • 1. Verticale en horizontale lijnen. Je speelt in beide richtingen rijen weg.
  • 2. Elk blokje is 50 punten. De kleinere blokjes in de puzzelvorm geven elk punten wanneer je deze neerzet.
  • 3. Meerdere rijen wegspelen. Puntentelling neemt met een flinke factor steeds meer toe in de totaal weggespeelde rijen per beurt.
  • 4. Power-ups. Zijn extra bonus handelingen die je krijgt nadat je meter vol is. Deze geraakt vol door puzzelstukken te spelen.

Hoe kan je Block Puzzle gratis spelen?

Wil je liever Block Puzzle gratis spelen? Dat kan, want je krijgt altijd Eazecoins waarmee je elk spel in het game assortiment veilig kan uitproberen. Je kunt deze speelcoins ook winnen en er zijn hele klassementen rondom de Eazecoins. Verder kan je gewoon als gastspeler gebruikmaken van de games. Alleen wordt dan niets onthouden. Maar heb jij dus geen zin in een account of geld storten. Dan is gratis spelen een heel gemakkelijke optie op Eazegames.


Neem gratis speeltegoed van €30

Wanneer je gebruik wilt maken van €30 euro gratis speeltegoed. Dien je een evenredig bedrag te storten. Je kan ook minder inleggen zoals €10,- of €20,- dan krijg je een gelijkwaardig bedrag aan bonus. Met deze bonus speel je ook de spellen gratis met meteen kans op echt geld. Vind jij spelen voor geld spannender en uitdagender dan kan je voor deze mogelijkheid kiezen.


Geen gokken wel speelgeld betalen

Om de spelletjes te spelen betaal je 20% speelgeld. Dit is voor de softwareontwikkelaars en de game providers. Hierna gaat al het geld dat overblijft altijd naar een gelukkige winnaar. Je gokt hier dus niet, gezien gokken afhankelijk is van toeval en geluk. Dat zijn deze games dus niet. Hier is het spelresultaat gebonden aan bedrevenheid, behendigheid en vaardigheid.


Win geld met Block Puzzle online

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingBlock Puzzle is een waanzinnig en retegoed puzzelspel en krijgt 5 sterren. Wie dit verslavende gave Block Puzzle game speelt zal zien dat het een uitdagend puzzelspel is en het uiterste van je concentratie vraagt. Dit maakt het spel extra spannend en leuk om te spelen. De pastelkleurtjes van de blokken maakt dat het prettig speelt en het aardige is dat je veel punten kunt scoren met meerdere lijnen. Verder is het erg aangenaam dat er praktische power-ups in zitten. Deze kan je met finesse en een snel tempo toepassen om de uitkomst in jouw voordeel te laten vallen.


Block Puzzle is een behendigheidsspel. Om dit spel te kunnen winnen moet je dus goed zijn en het spel tot in je kruin beheersen. Doe je dat niet, dan kan je verliezen van een sterkere tegenspeler. Het is dus geen gokspel gezien je niet onderworpen bent aan toevalligheid en gelukkige omstandigheden. Een kansspel is dat wel en bij Block Puzzle heb je het meeste zelf in de hand.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen