Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win geld met spelletjes spelen


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Gameduell.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Bonus: 10 euro gratis speelgeld voor o.a. Rummi, Sudoku, Mahjong e.a. Geld win spellen.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Spelletjes voor geld spelen

Speel bewust 18 plus

Geld spelletjes spelen op Gameduell


Op gameduell worden diverse online geld spelletjes aangeboden zoals Klaverjassen, Hartenjagen, Rummi, Backgammon, Patience e.a. online kaartspelletjes. Ook actiespellen kan je online spelen waarbij je kleuren moet wegschieten of een soort tetris en juist kleuren bij elkaar moet spelen. De volgende actiespellen kan je online spelen. Jungle Jewels, Crazy Eight, Bubble Speed, Buble Popp, Jewel Splash, Fluffy, Dragon Click, Mahjong, Polar Stars, Balloon Blast en Polar Stars. Al deze spellen speel je tegen echte tegenstanders voor echt geld.


Hoe werkt Gameduell?

Gameduell werkt met een prijzenpot. Wanneer je een spel gaat spelen stoppen jij en je tegenstander of tegenstanders allemaal hetzelfde bedrag in de pot. Van deze pot gaat een kleine commissie naar Gameduell en wat overblijft in de geldpot kan gewonnen worden. Wie het spel wint krijgt de prijzenpot bijgeschreven in zijn spelerstegoed. Verlies je dan ben jij het geld dat je in de prijzenpot hebt gelegd kwijt. Je speelt dus voor echt geld en tegen echte mensen ergens in de wereld.


Gratis welkomstbonus 10 euro speelgeld!

Speel bonus Gameduell winsspeler

Wil je deze speel community wel eens een keer uitproberen. Dan kan je als nieuwe bezoeker een account aanmaken waarna je 10 euro gratis speeltegoed krijgt. Met deze speel bonus kan je diverse spellen uitproberen. Het geld dat je hiermee wint mag je helaas niet houden. Maar daar kan je wel meer voor oefenen. Onderschat het niet want er zitten op Gameduell hele goede spelers die graag een potje van jou winnen. In je profiel kunnen ze zien dat jij een newbie bent en wellicht gemakkelijk van te winnen is. Wil je veilig zonder dat het je geld kost diverse spellen uitproberen pak dan die speelbonus en probeer eens een spel uit. Je speelt meteen tegen echte tegenstanders.


Winstspeler worden!

Wil je voor het echie gaan spelen en voor winst. Dan moet je winstspeler worden. Je stort dan een eigen bedrag en gaat daarvoor spelen. Zorg dat je tegen die tijd goed de spelregels kent van het spel of spellen die je wilt gaan spelen en dat je ook geoefend bent. Want je speelt tegen echte tegenstanders die wellicht nog veel beter zijn dan jij en dan gaat het je geld kosten. Maar wil je ook af en toe een potje winnen voor echt geld. Dan moet je winstspeler worden. Als je winstspeler bent mag je ook de inzetten verhogen naar maximaal 4 euro per spel. Doe dit pas als je echt heel en heel erg goed bent want anders loopt je verlies te snel op.


Maak eerst je gratis bonus op!

Als je winstspeler wordt en je hebt nog gratis speeltegoed van je welkomstbonus dat je krijgt als proefspeler. Dan raak je dat kwijt. Wel krijg je een nieuwe bonus van 2,50 euro bij de storting van 10 euro en meer als je hoger stort. Wil jij je gratis speelbonus nog niet kwijtraken? Maak die eerst op voordat je winstspeler wordt. Wij hadden nog een paar euro staan en dat raakte we kwijt. Wel een beetje slordig van Gameduell.


Gratis oefenen!

Gratis oefenen spellen op gameduell

Gratis oefenen kan alleen als je winstspeler bent. Dat gaat als volgt. Je kiest een spel uit en daar staat een overzicht van wie tegen jou zou willen spelen. Het bedrag dat je in de prijzenpot stopt staat er ook bij en ook de winst die je maakt mocht je winnen. Maar overal staat ook een gratis duell bovenaan. Daar kan je dus eerst flink mee oefenen voordat jij je aan een echt potje waagt dat voor echt geld gespeeld kan worden. Maar wat ook leuk is, is dat je voor minimaal 10 euro toegang hebt tot allerlei professionele online spelletjes die je eindeloos gratis kunt spelen.


Maximaal te storten bedrag!

Wanneer je winstspeler wordt mag je maximaal 50 euro storten en minimaal moet je 10 euro storten. Deze storting kan op verschillende manieren en er zijn diverse betaalmogelijkheden. Hieronder staan de manieren waarop je een storting kunt doen. Let wel als je kiest voor een overschrijving dan duurt het even voordat dit geld zichtbaar is in je spelersaccount.


  • 1. iDEAL;
  • 2. Paypal;
  • 3. Creditkaart;
  • 4. PaySafeCard;
  • 5. Skrill;
  • 6. Bankoverschrijving.

Is Gameduell een betrouwbare spelletjes site?

Ja Gameduell is betrouwbaar en heeft al zijn licenties op orde en omdat de spelletjes onder behendigheidsspelletjes vallen is bijvoorbeeld een vergunning van de Kansspelcommissie niet nodig. Het gaat hier om dat je de spelregels goed kent en je behendigheid goed oefent. Wanneer je dat op orde hebt of je bent getraind in de spellen en goed. Dan kan jij je winkansen vergroten en ben je minder afhankelijk van geluk.


Garantie spelers van eigen niveau?

garantie spelen met dezelfde speelsterkte

Bij de Vraag en Help overzicht vind je helemaal onderaan het kopje "Fairness & speelsterktes". Wanneer je klikt op de uitleg . "Hebben alle spelers in een duel dezelfde startvoorwaarden?". Zegt Gameduell het volgende. GameDuell garandeert alle spelers dezelfde startvoorwaarden te geven. Dus ook speelsterkte. Iemand met een hoge speelsterkte wordt dus nooit tegenover iemand gezet met een lage speelsterkte anders kan je nooit winnen. Je kan automatisch alleen kiezen uit spelers met dezelfde speelsterkte. Andersom dus ook.


Klantenservice en Help FAQ

De klantenservice is per mail te benaderen. Daarnaast staat er een uitgebreide vraag en antwoord online. Zowat elke vraag die gesteld kan worden staat hier wel tussen. Kijk dus eerst hier voordat je gaat mailen. Anders verwijst de klantenservice van Gameduell je toch naar het Vraag en Antwoord overzicht.


Uitbetaling van je gewonnen prijzengeld

Nogmaals je kan alleen geld laten uitbetalen dat je gewonnen hebt met eigen geld. Je moet dus eerst storten en met dat gestorte geld spelen voordat je een prijzenpot kunt laten uitkeren. Maar heb je eenmaal winst en wil je dat laten uitbetalen op je rekening dan gaat dat via het tabblad "Mijn GameDuell" hierin zie je wat er op je rekening staat en welk bedrag er minimaal uitbetaald kan worden. Ook het gestorte geld kan je weer uit laten betalen. Je bent niet verplicht het gestorte bedrag te laten staan.


1 euro commissie over je uitbetaling

Heb jij eenmaal alles gevonden om een uitbetaling te laten plaatsvinden. Dan vraagt Gameduell 1 euro commissie over elke uitbetaling die je doet. Laat jij 10 euro uitbetalen. Dan ontvang je 9 euro op je rekening. Heb je toevallig 30 euro op je speeltegoed staan. Dan ontvang je 29 euro, enzovoort. Je kan een uitbetaling via PayPal of overschrijving laten doen.


Stort 10 euro en laat 9 euro uitbetalen

Stort 10 euro en laat 9 euro uitbetalen

Stel dat Gameduell totaal niet bevalt maar je hebt toch 10 euro gestort omdat je graag gratis spelletjes wilde spelen. Dan is het mogelijk om de 10 euro weer uitbetaald te krijgen. Mits je hier niets van hebt opgemaakt met een spel. Indien zo staat dit in je account bij "Mijn GameDuell". Je ziet dan het gestorte bedrag ook staan bij "betaalbaar bedrag" en het enige dat het je kost is 1 euro commissie over de uitbetaling. Zo krijg je van je 10 euro 9 euro terug. Je kunt dus voor 1 euro vrij risicoloos de website van Gameduell uitproberen. Wij hebben dit zelf uitgetest.


Speel spelletjes en win geld!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering
Veel geld spellen spelen voor echt geld. Deze spelletjes aanbieder verdient absoluut vijf sterren. Met een heel groot game-aanbod en heel veel tegenspelers is dit misschien wel de grootste gamecommunity waar je tegen echte tegenstanders en echt geld, spelletjes online kunt spelen. Met leuke toernooien en duells die je met heel veel personen speelt kan je het speelelement zo spannend maken als je zelf wilt. En heb je geen zin om te spelen voor geld. Dan staan alles spelletjes je gratis ter beschikking "wanneer je winstspeler" bent. Deze spelletjes website met echte prijzen die te winnen zijn is zeker vijf sterren waard.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen