Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Gratis 4 dierentuin entreekaartjes en kans op geldprijzen


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Vriendenloterij.nl/dierentuin

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Speel mee met een lot in de Vriendenloterij en ontvang 4 entreekaarten voor een dierentuin naar keuze t.w.v. 110 euro.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Speel bewust 18 plus

Altijd prijs: vier entreekaartjes voor de dierentuin

Keuze uit maar liefst 11 verschillende dierentuinen?


Speel mee en ontvang gratis 4 dierentuin kaartjes naar keuze. Een lot bij de VriendenLoterij kost je 14,25 euro per lot per trekking. Per jaar vinden er vijftien trekkingen plaats. Maar je bent niet verplicht dit tot het einde door te spelen. Je kunt ook tussentijds opzeggen met inachtneming van 1 maand opzegtermijn geteld vanaf de datum waarop de incasso plaatsvindt. Dit kun je schriftelijk laten weten, via telefoonnummer 088 - 020 1030 en op de homepage van de VriendenLoterij zit een mogelijkheid om je lotenabonnement te beindigen. Wil je wel verder spelen dan maak je natuurlijk kans op mooie geldprijzen en leuke cadeaus.Dit zijn de te winnen prijzen van de VriendenLoterij!
  • 1. Iedere maand: wint iemand maar liefst 1 miljoen euro.
  • 2. Elke week: ontvangt er een winnaar een cheque van 100.000 euro.
  • 3. Elke dag: wordt er onder de deelnemers 10.000 euro verloot.
  • 4. Maandelijks prijzenpakket: van iPad, Samsung Galaxy Tab tot een Sony Playstation 5.
  • 5. Maar ook dit zijn prijzen: VTwonen cadeaukaart, Bastard Compact BBQ , entreetickets voor concerten.
  • 6. Winkans: de kans dat je een prijs wint is ongeveer 24,7% per trekking. Dat is 1 op 4.

Deelnemende dierentuinenDit zijn de dierentuinen

Van 1 van deze Zoo's krijg jij 4 entree tickets?


Naar welke dierentuin wil jij?
Wij hebben wel favorieten maar volgens ons zit er voor elke liefhebber wel een dierentuin tussen. Artis in Amsterdam, De Apenheul in Apeldoorn, Beekse Bergen in Hilvarenbeek waar je ook een autosafari kunt maken tussen wilde dieren en leeuwen. Zijn waarschijnlijk het meest populair. Maar ook Burgers'Zoo en Ouwehands dierenpark in Rhenen zijn hele mooie parken met unieke dierenattracties. Gaia Zoo is door de ANWB vaak gekroond tot Leukste Uitje van Nederland, maar ook de andere dierentuinen zijn leuk te bezoeken en wellicht iets dichter in de buurt. Hoe dan ook je mag zelf kiezen waar je heen wilt.Gratis Zoo entree en betaald spelen!

Prijsvragen.nl geeft 3 sterren!

Waardering Waardering WaarderingHoewel dit natuurlijk een fantastische aanbieding is en wanneer je een beetje handig bent door niet al te lang mee te spelen. Kan je hier veel voordeel uithalen voor een goedkoop dagje weg met de kinderen. Maar gezien de actie toch gerelateerd is aan kansspelen waarbij elke maand een bedrag gemoeid gaat. Vinden wij van Prijsvragen.nl deze actie 3 sterren waard. De gratis cadeaus zijn over de top maar betaald meespelen voor een prijs is hierbij een minder puntje!


Lees goed de voorwaarden. Besluit je mee te gaan spelen voor dit mooie dierentuin cadeau. Lees dan nog wel even de kleine lettertjes. Hoewel wij geen jaarabonnement konden vinden en de opzegging vrij snel kan, gerekend van de incassodatum. Kan het toch zijn dat je speelduur langer is. Lees daarom alles goed door voordat je meedoet.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen