Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een Tui reischeque of mooie prijzen


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Tui.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Word lid van de nieuwsbrief en maak kans op een vakantiecheque.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win een Tui reischeque van 250 euro

Tui winactie met prijzen

Maak kans op een vakantiecheque van Tui!


Word lid van de Tui nieuwsbrief en wie weet maak jij kans op deze leuke reischeque van 425 euro. Deze kan je besteden aan het complete aanbod van reizen of vliegtickets dat Tui in zijn aanbod van reizen en vakanties, aanbiedt. Op de Tui website vind je vakanties, vliegtickets, cruises, rondreizen, groepsreizen, sportreizen en Last Minute deals. Wanneer je lid bent van de nieuwsbrief ontvang je naast de last minute aanbiedingen. Nieuws over nieuwe reizen, nieuwste hotels, waar je nog meer naar toe kan of nieuwe bestemmingen waar Tui naar toe vliegt.


Ook krijg je kortingen en aanbiedingen op diverse reizen en leuke acties die Tui organiseert. Hou jij van reizen en wil je kans maken op dit shoptegoed voor een Tui reis. Dan is dit een leuke winactie om aan mee te doen.


Wat kan je met de vakantiecheque van Tui doen?

Welke reis ga jij maken van dit shoptegoed?

De vakantiecheque kan je besteden zoals je zelf wilt. Tenminste als je deze prijs wint. Je kunt een volledige reis uitzoeken t.w.v. €250 of je zoekt iets duurders uit en betaald het verschil bij. Ook kan je vliegtickets uitzoeken daar Tui een eigen vliegtuigmaatschappij heeft Tui Fly. Dat vliegt op diverse verre bestemmingen zoals Aruba, Bonaire, Curaçao of Kaapverdië waar je binnen 6 uur in het tropische Cabo Verde zit met witte bounty stranden en kristalhelder blauw water. Verder kan je ook kiezen voor vluchten naar Canarische eilanden zoals Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote of Fuerteventura. Maar ook , Griekenland, Cyprus, Portugal, Spanje, Bulgarije, Noord-Macedonië en Finland behoren tot bestemmingen waar Tiu Fly op vliegt.


Bestemmingen waar Tui Fly naar toegaat


  • 1. Turkije, zoals Antalya, Bodrum, Dalaman en Izmir.
  • 2. Spanje, zoals Mallorca, La Palma en de Canarische eilanden.
  • 3. Portugal waaronder de Azoren en Madeira.
  • 4. Bulgarije waar op de badplaats Burgas wordt gevlogen.
  • 5. Cyprus is de bestemming Paphos.
  • 6. Griekenland, diverse eilanden zoals Corfu en Kreta.
  • 7. Finland, waar je naar Kittilä Lapland en Ivalo kunt gaan.
  • 8. Noord-Macedonië, vlieg je naar Ohrid.

Win een reischeque van Tui!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering
Hou je van reizen dan is deze prijsvraag vijf sterren waard. Dit is echt een leuke winactie van Tui. Want niet veel reisorganisaties belonen hun nieuwsbriefleden met een reischeque. De winactie is doorlopend dus de reischeque gaat er met enige regelmaat uit. Hoe vaak dat is, is ons niet bekend maar dat zal minimaal 1 keer per jaar zijn. De reischeque is kansspelbelasting vrij en kan je volledig besteden aan een reis die je uitzoekt op de Tui website. Met bijbetaling kan je ook een duurdere reis uitzoeken. Met recht vijf sterren waard. Omdat de nieuwsbrief ook leuk is voor mensen die dol zijn op reizen.

Ontdek ook deze prijsvragen