Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een weekend op Vakantiepark De Krim Texel


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Krim.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Mail je mooiste foto van Texel en maak kans op een vakantieverblijf op Texel.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win een vakantie op Texel

Fotowedstrijd winactie Texel vakantie De Krim

Doe mee met de Fotowedstrijd Texel


Elk jaar organiseert De Krim texel een leuke fotowedstrijd waarbij jij een gratis weekend op Vakantiepark De Krim in een chalet type Vuurtoren voor 4 personen kunt winnen. Vakantiepark De Krim ligt op het eiland Texel voor de kust van Den Helder. Wel moet jezelf nog voor transport zorgen en de overtocht met de ferry naar Texel bekostigen. Maar dan kan je daarna een weekend lang genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft


Mail je mooiste foto van Texel

Fotowedstrijd voor foto's van Texel


Ben je al eens op Texel geweest en zou je nog een keer naar Texel willen. Zoek dan je mooiste foto uit. Foto's die gemaakt zijn op Texel doen namelijk mee met deze fotowedstrijd. In 2021 werden er al ruim 1500 foto's ingestuurd. Dus zorg dat je een plaatje uitkiest dat erboven uit springt. Je kunt met maximaal 3 foto's deelnemen. Je maakt dus 3x kans op deze manier. Wordt jouw foto uitgekozen door De Krim jury dan gaan de 4 allermooiste foto's op Facebook waarna bezoekers mogen stemmen. De foto met de meeste stemmen wint de vakantieprijs.


Mail je mooiste Texelfoto en win een vakantie

Prijsvragen.nl geeft 4 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering


Deze winactie krijgt van ons vier sterren. De prijs van deze fotowedstrijd is heel erg leuk. Maar er zit een maar aan vast. Als je deelneemt met een Texelvakantiefoto dan ben je al eens op Texel geweest. Je moet dus echt fan zijn van Texel of een frequent bezoeker zijn wil je deelnemen aan een fotowedstrijd waarbij je voor de tweede keer of vaker naar Texel gaat. Misschien is dat ook wel de bedoeling van de organisatie van de fotowedstrijd. Vaste toeristen extra trakteren op een leuke Texel prijs. Hoe dan ook wil jij nog een keer naar Texel doe dan mee met je drie mooiste foto's. Prijsvragen geeft deze foto winactie vier sterren.

Ontdek ook deze prijsvragen