Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een vakantie naar Slagharen of hotel-arrangement


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Voordeeluitjes.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Vul in en win. Je wordt meteen lid van de nieuwsbrief met leuke uitstapjes en korte vakanties.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win een vakantie in eigen land

Kies uit een hotel-arrangement of 4 dagen Slagharen!


Win een vakantie in het Slagharen pretpark

Zin in een gratis vakantie? Doe dan mee en vul in en win. Je mag zelf kiezen tussen een hotelarrangement in The Fallon Hotel in Alkmaar t.w.v. € 224,50, inclusief ontbijt. Of je kunt 4 dagen lang naar het Attractie- en Vakantiepark Slagharen waar je zo vanuit je bed de achtbaan inrolt en vele andere attracties zoals het zwembad Aqua Mexicana of de waterspeeltuin Sunny Beach voor de kleine bezoekers van dit park. The Fallon Hotel is een boutique hotel in de voormalige gevangenisgebouw Schutterswei. Wil je op een luxe wijze in de gevangenis doorbrengen dan is dit voor stellen een wel hele romantische keuze. In de kamer vind je alles, zo is er een Nespressomachine, een inloopdouche en zijn de kamers hip en met design ingericht. Tijdens de verbouwing van de gevangenis zijn veel eyecatchers behouden gebleven waardoor je nog steeds het gevangeniswezen er in ziet doorschemeren. Kies je voor het hotel-arrangement, dan kies je voor een hippe plaats waar veel te zien en te beleven is.



Of maak kans op het pretpark Slagharen arrangement

4-daags arrangement met vakantieverblijf en entreetickets?


Heb je kinderen? Dan is de keuze snel gemaakt. Wanneer je dit arrangement kiest en wint mag je maar liefst 6 personen meenemen. Dus wie weet passen oma en opa ook nog in de auto. Wat ga je allemaal doen in Slagharen? Als eerste blijf je natuurlijk slapen waarna je gebruik kunt maken van het attractiepark, waterpark en klimpark. In het attractiepark beleef je heel wat Wild West avonturen en in het groot subtropisch zwembad, bubbelbad en twee sprayparken verblijf je in Mexicaanse vakantie sferen. Het klimpark Black Hill Ranger Path heeft diverse parcours en klimmuren. Verder zijn er boulders waarop geklommen en geklauterd mag worden. Ook kun je een avontuurlijke tocht maken in een klimharnas waarmee je veilig door de Amerikaanse canyons kunt klimmen.



Top 5 meest populaire attracties in Slagharen?
  • 1. Gold Rush: spectaculaire achtbaan met een unieke triple launch.
  • 2. Wild West adventure: indoor boottocht door het wilde westen.
  • 3. Free Fall: maak een vrije val en ervaar gewichtloosheid.
  • 4. Ripsaw Falls: varen op een wildwaterrivier met stroomversnelling.
  • 5. Enterprice: reuzenrad dat plat begint en in de lucht versneld tot je gewichtloosheid ervaart.


Totaal zijn er 30 attracties!
Verder kun je genieten van shows en Straatentertainment en vind je leuke thema restaurants en snack gelegenheden.


2 totaal verschillende uitjes maar allebei even leuk!

Prijsvragen.nl geeft 4 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering



Wanneer je de winactie bekijkt word niet meteen duidelijk wat voor soort type vakantieprijzen het zijn. Al spreekt Slagharen natuurlijk meer tot de verbeelding. Echter nadat wij achtergrondonderzoek deden naar het te winnen hotel-arrangement werden wij bij Prijsvragen.nl meteen enthousiast. Want wie wil nu niet eens in alle luxe en vrijheid een paar nachten doorbrengen in een hippe gerestaureerde oude gevangenis. Hoe dan ook beide prijzen zijn een echte topper en verdienen dan 4 sterren.



Let op: ten tijde van het schrijven van dit winactie-artikel gaf Slagharen aan dat nog niet alles open is of toegankelijk. Check dus even goed de site van Slagharen.nl. De Nieuwsbrief kun je op elk gewenst moment weer opzeggen wanneer de inhoud of de aanbiedingen je niet aanspreken. Via een opzeglink in de nieuwsbrief.

Ontdek ook deze prijsvragen

Clicky