Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win vakantie, tickets, reizen, uitjes en spullen met bieden


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Vakantieveilingen.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Bied mee voor de laagste prijs en win met een veiling!

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Vakantie winnen op Vakantieveilingen

Bied en win een vakantie, dagjes uit, toegangskaartjes en meer

Vakantie winnen op Vakantieveilingen


Vakantieveilingen is een te gekke website waar je kunt bieden en winnen. Want het hoogste bod wint de aangeboden prijs. Er is van alles te koop. Wat dacht je van een waardebon voor 24 donuts bij Dunkin vanaf €2,-. Of een all-inclusive verblijf in een hotel vanaf €30,-.


Ook zonvakanties staan online met absurd lage prijzen zoals 4 dagen halfpension in Malgrat de Mar, Spanje (2 p.) met een startbedrag van €1,-. Zelfs retourvluchten met het vliegtuig staan online voor prijzen waar je dus van gaat duizelen.


Bied mee, sla je slag en win de goedkoopste koopjes

Leuke is dat het bieden dus echt een spel is. Jij doet een bod en dan maar hopen dat je niet wordt overboden. Als je het echt graag wilt hebben zorg je dat je erbovenop zit en op het laatste moment bewaakt dat jij de laatste bieder bent.


Want er staan meer mensen in de startblokken om de prijs te winnen met een bieding. Alle aanbiedingen hebben dan ook een vervaldatum die op elke pagina getoond wordt. Je ziet per seconde een timer lopen, dus je weet precies wanneer een veiling afloopt.


Hoe werkt Vakantieveilingen?

Een account aanmaken is gratis en zo ook de deelname aan de biedingen. Registreren doe je via de bovenbalk waar je het woord "registreren" ziet staan. Je vult je e-mailadres in en ontvangt een bevestigingsmail.


Of je kan ook met Google of Facebook gegevens inloggen. Dat is handig want dan worden al je gegevens al aangevuld. Hierna kan je in het systeem nog andere gegevens invullen zoals je adres en woonplaats.


Waarop kan je nog meer bieden

Heden staan er zelfs treinreizen naar Dresden of Praag die al weggaan voor 1 euro. Je reist dan 5 dagen heen en weer naar een van deze twee prachtige steden. En dat voor dus 1 euro. Maar zelfs ook een taalcursus kan je op bieden waarbij je een van de 14 aangeboden talen kunt leren. Het meeste aanbod is toch wel ontspanning. Sauna tickets, uit eten, mooie hotelovernachtingen en leuke cadeaus bijvoorbeeld voor vaderdag.


Wat vinden andere van Vakantieveilingen

Op Trustpilot staan diverse reacties van deelnemers aan de veilingen. Overal heeft Vakantieveilingen 4 van de 5 sterren dat best heel erg goed is. 59% heeft een positieve ervaring en 22% geeft 4 sterren. Maar een heel klein aantal is niet tevreden en uit zich negatief. Je kunt hier de reviews nalezen en bepalen wat jij zelf van Vakantieveilingen vindt?


Trustpilot VakantieVeilingen

Veiling annuleren

Heb jij meegedaan aan een veiling en je bent er achteraf toch niet zo blij mee. Dan mag je binnen 14 dagen melden dat je de gewonnen prijs toch niet wilt hebben. De veiling wordt dan kosteloos voor je geannuleerd. Een mailtje stuur je naar webcare@vakantieveilingen.nl


Klantenservice, winnen en betalen

De klantenservice is op meerdere manieren bereikbaar. Zit je met een vraag dan kijk je eerst in de FAQ. Hier staan de meestgestelde vragen. Anders kan je ze zelfs bellen en staan ze jou persoonlijk te woord. Verder kan je gebruikmaken van een formulier om je vragen en klachten kenbaar te maken. Ook kan je via Facebook terecht.


  • 1. Bellen : 020 - 7605070;
  • 2. Adres : Spaklerweg 50, 1114 AE Amsterdam-Duivendrecht;

Bied en win mooie prijzen en reizen!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering
Is dit niet leuk, je hebt altijd prijs als je wint

Hoewel je een klein bedrag moet betalen voor het product of reis. Als jij de laatste bieder bent dan win je dus altijd. Er is geen sprake van verloting of wie de mooiste of beste slagzin heeft ingestuurd. Nee, jij bent altijd de winnaar als je het hoogste bedrag er voor over hebt. Daarnaast is het extra spannend want je biedt samen met anderen en wie o wie zal het product, vakantie of dagje uit winnen.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen