Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een reischeque van €1000 en een reischeque van €400


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Legebatterijen.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Lever zakjes met 10 lege batterijen in met een briefje wie je bent en win een reischeque.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Reischeque winnen voor een vakantie naar keuze

Inleverpunt lege batterijen

Maak kans met elk ingeleverd zakje met 10 lege batterijen!


Ja... jouw lege batterijen kunnen je een vette reischeque opleveren! Als je goed kijkt in je omgeving hoeveel batterijgebruik er nog is. Zit je al gauw aan enkele zakjes met 10 lege batterijen per maand of per week. En elk vol ingeleverd zakje met 10 oude batterijen doet mee aan de verloting van een aantal reischeques en niet een keer per jaar. Maar elke maand worden er uit de ingeleverde zakjes prijswinnaars gekozen. De kans dat jij wint kan heel groot zijn wanneer je actief elke batterij brengt naar een inzamelpunt.Aantal tips hoe je het beste deze wedstrijd kunt winnen!

Verzamel echt elke oude batterij in je buurt!


Hoewel de manier waarop een winnaar wordt gekozen niet bekend is. Kun je wel van een aantal dingen uitgaan. Wie veel zakjes inlevert maakt waarschijnlijk ook veel kans. Maar ja dan moet de organisator wel precies uit de bak van het inleverpunt kiezen. Maar wie weet wordt alles op een grote hoop gegooid en dan is de kans dat een van jouw zakjes wordt gepakt groot. Zorg in iedergeval altijd dat er een briefje bij zit met je naam en gegevens anders grijp je altijd naast de boot!


Tip: wil je strategisch deelnemen. Spaar je zakjes op en lever ze een keer per jaar in bij verschillende verzamelpunten. Deze strategie kun je ook maandelijks toepassen. Of je blijft bij je vaste punt en keep your fingers crossed. Uiteindelijk maakt iedereen evenveel kans en zijn we allemaal winnaars van een beter milieu!

Ontdek ook deze prijsvragen

Clicky