Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een e-bike


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: E-bike-onlinewinacties.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Beantwoord de vragen en vul in. Je maakt dan kans op een gratis E-bike.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win een gratis E-bike

Elektrische fiets winnen

Maak kans op een elektrische fiets!


Hou jij van fietsen? Maar zou je een extra zetje in de rug wel kunnen gebruiken? Dan is dit misschien een leuke winactie waar een e-bike (elektrische fiets) te winnen is. Wanneer je op een elektrische fiets fietst dan word je op weg geholpen door een accu dat vaak in de bagagedrager zit. Een e-bike combineert de trapkracht met een elektromotor waardoor je minder hard hoeft te trappen. De meeste elektrische fiets gaan ongeveer 25 km/u. Bij een elektrische fiets moet je dus nog steeds trappen maar dat wordt door de elektromotor die werkt op een accu een stuk lichter gemaakt waardoor je met minder moeite lange stukken kan fietsen.


Wanneer de accu op is wordt het trappen ook zwaarder. Soms kan je dan niet meer fietsen op een e-bike. Maar tegenwoordig hebben ze het fietsen ook een stuk lichter gemaakt wanneer je accu op is. De meeste accu's hebben een radius van tussen de 100 en 250 kilometer. Daarna moet je de accu weer opladen, dit kan ook tussendoor. Je sluit de accu dan aan op het elektra waarmee je de accu kunt opladen. Vandaar elektrische fiets.


Win een gratis e-bike!

Prijsvragen.nl geeft 4 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering
Een elektrische fiets is een erg gewilde prijs. Daarom krijgt deze prijsvraag met een elektrische fiets als prijs vier sterren. Wel moet je het aanmeldingsformulier even goed in de gaten houden. Je wordt namelijk lid van een aantal nieuwsbrieven zoals DealDonkey, Senioren voordeelpas, Outspot, TravelDeal, Nucash.nl, Koopjedeal, Dekbed-Discounter, Vouchervandaag.nl en nog een paar. Je kan wanneer jij meedoet aangeven voor welke nieuwsbrieven jij je wel of niet wilt aanmelden. Je bent dus niet verplicht de hele riedel in je mailbox te accepteren.


Nadat je vragen zoals "Hou jij van fietsen", "Hoe vaak fiets je per week" en "Vind je het milieu belangrijk" hebt beantwoord krijg je een deelnameformulier te zien dat je kunt invullen om mee te doen met deze E-bike winactie.

Ontdek ook deze prijsvragen