Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Geld winnen Solitaire spelen voor echt geld


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Geld-winnen-solitaire.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Speel het kaartspel Solitaire online en ga geld winnen. Krijg €30 gratis speeltegoed.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Geld winnen met Solitaire

Geld winnen met Solitaire


Win geld met het kaartspelletje Solitaire

Solitaire online is een vaardigheidsspel waarvoor je de juiste skills nodig hebt om te kunnen winnen. Hoe geoptimaliseerd die zijn, hoe groter de kans dat jij een lieve aardige tegenstander de pan in hakt en met de geldprijzen er vandoor gaat. Maar daarvoor moet je dus wel iets doen.


Want je bent niet afhankelijk van gelukkige toevalligheden zoals bij gokken het geval is. Nee, hier moet je het hebben van techniek, je talenten en je slagvaardigheid. Solitaire voor geld speel je bij het gameplatform Eazegames waar je dus geld kunt verdienen met spelletjes online spelen.


Hoe speel je Solitaire online voor geld?

Om te beginnen moet je een spannende battle starten met inleg van echt geld. Dit kan al vanaf €2,- per spelletje Solitaire. Dit doet je kandidaat tegenstander ook en samen komt hier een geldbedrag uit dat een van jullie altijd wint. Het is dus niet zo dat het volledige geld in de zakken van de gameprovider verdwijnt zoals in het casino dus wel gebeurt als je verliest.


Hier is altijd een fortuinlijke winnaar die met zekerheid de geldpot pakt. Het enige dat je betaald is 20% gamefee voor het kunnen deelnemen aan online game wedstrijden. Dit kost je meestal vanaf de €2,- ongeveer €0,20 eurocent. Dus dat is redelijk te verwaarlozen. Uiteindelijk wordt het platform gehost op een server en brengt natuurlijk ook kosten met zich mee.


Hoe speel je Solitaire online voor geld?

Wat voor geldbedragen kan je winnen?

Omdat het hier heuse te gekke geldspelletjes betreft kan je hier natuurlijk vette geldprijzen winnen. De bedragen zijn afhankelijk van je inzet. Speel jij voor €1,20 per keer dan win je €2,- op voorwaarden dat jij bijvoorbeeld de betere tegenstander bent. Anders wint de sterkere tegenspeler. Maar je kunt ook hogere bedragen winnen zoals €10,- hiervoor is de inleg op €6,-.


Hoe speel je Solitaire tegen echte mensen?

Wanneer je Solitaire gaat spelen speel je het spel nog steeds alleen zoals het kaartspelletje normaal gespeeld wordt. Echter neemt nu aan de andere kant van de computer en misschien wel in Nederland een echte strijdlustige tegenstander het tegelijkertijd tegen je op. Jullie spelen Solitaire onafhankelijk van elkaar en proberen dus beide de hoogste score te halen.


Terwijl je speelt zie je niet hoe de ander het doet. Dus je moet alles op alles zetten om de meeste punten te scoren gezien je nooit weet wie er tegenover je staat. Nadat jullie het spel hebben afgerond worden de punten van beide bekend gemaakt. Wie de meeste punten scoort wint het potje en dus de daarbij behorende geldprijs.


Hoe kan je Solitaire oefenen?

Er zijn een aantal opties waarmee je kunt trainen. Ten eerste krijg je gratis eazecoins waarmee je elk spel uit het assortiment mag spelen. Dit is gratis. Deze eazecoins zet je in, totaal 12 per spelletje en die kan je winnen of verliezen. Als je wint krijg je dus 24 eazecoins bijgeschreven. Anders ben je ze dus kwijt.


Speel met de maximale bonus van €30

In het begin wanneer je een bedrag stort op je account dan wordt dit 100% verdubbeld. Tot een maximum van €30,-. Je kan dan zo ruim €60,- speeltegoed scoren. Hiervan kan je flink trainen en je kennis en skills verbeteren. Omdat het behendigheidsspellen zijn, kan jij jezelf bekwamen en steeds adequater laten reageren op de spelsituatie. Wanneer je dat dus met een bonus doet kost het je 50% minder inzet als je verliest.


  • Eazecoins. In het begin als je een account opent krijg je 200 eazecoins. Hiervan kan je ongeveer 16 keer een spelletje spelen. Maar Eazegames geeft vaker muntjes en speeltegoed weg. Log je in of win je een game of gaat je level omhoog. Dan kan je dus een extraatje verwachten.
  • Levels. Wanneer je start met spelen begin je op level 1. Hierna nemen je levels toe naarmate je vaardigheid in de spelletjes verbetert. De levels zijn belangrijk zodat je nooit een te sterke tegenstander tegenover je krijgt. Dit speelt eerlijk.
  • Bonus €10 - €30. Vanaf €10,- storten krijg je een extra bonus. Je speeltegoed wordt dan gratis verhoogd met een evenredig bedrag van €10,-. Je kunt maximaal €30,- laten verdubbelen. Hiervoor kan je bijvoorbeeld 50 Solitaire spelletjes spelen met €1,20 inzet.

Kleine afdracht voor het gameplatform

Om te kunnen bestaan en de software te ontwikkelen betaal je elk spel een kleine fee. Dit gaat automatisch van je inleg af. Daarna zijn alle geldprijzen voor de winnaar. Het is dus geen kansspel en je speelt dus ook niet op goed geluk.


Spelregels Solitair

  • 1. Voor elke speelkaart die je op het speelveld legt krijg je 100 punten en de punten van die kaart. Ook als je een speelkaart op de Aas kwijt kan krijg je 100 punten.
  • 2. Elke keer als je het stapeltje restkaarten opnieuw gebruikt krijg je een puntenaftrek van -20.
  • 3. Je krijgt 5 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren. Dit doe je door zoveel mogelijk speelkaarten weg te leggen.
  • 4. Rechttoe rechtaan. Naast de bekende spelregels heb je geen extra's om rekening mee te houden. Het spel speel je zoals het is. Speelkaarten wegleggen en voor elke speelkaart punten ontvangen. Heb jij geen zetten meer dan krijg je dus een nieuw spel uitgedeeld.
  • 5. Extra speeltip : voordat het kaartspel Solitaire begint worden alle kaarten zichtbaar neergelegd. Gebruik die paar seconden om de azen bijvoorbeeld te scannen en waar bepaalde type speelkaarten zich ophouden. Dit helpt je dus verder in het spel.

Win geld met Solitaire online

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingDit beroemde spelletje krijgt 5 sterren. Wie speelt er nu niet af en toe een potje Solitaire op de smartphone, tablet of computer. Vaak zit het spel al ingebakken in het entertainment pakket. Daarom is dus een versie waarmee je geld kunt winnen helemaal een aanwinst. De speelbedragen zijn niet hoog en het is dus voor iedereen boven de 18 toegankelijk.


Dit is dus geen kansspelletje. Hoewel je denkt dat dit misschien gokken is. Is dat dus niet zo? Je hebt handigheid nodig in het spel om te kunnen winnen. Ook is een snel tempo een belangrijke factor in de weg naar winnaar zijn. Gezien je alle spelletjes kunt trainen en verbeteren. Speelt geluk dus geen rol. Dit is bij kansspelen wel zo. Daar ben je altijd afhankelijk van geluk en toeval.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen