Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Geld verdienen met 9 ball pool online


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: 9ballpool.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Speel Amerikaans 9 ball pool biljart online en maak kans op echt geld. Zet geld in en win.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Geld winnen met 9 ball pool

Geld winnen met 9 ball pool


Speel Amerikaans biljart online en win geld

Zin in een sportief geldspelletje? Speel dan eens 9 ball pool online. Met dit realistische online Amerikaans biljart spel. Speel je met een heuse echte keu en schiet je op 9 gekleurde biljartballen die op nummerreeks in de pockets van de biljarttafel moeten belanden. Het spelletje is dus zo levensecht dat je complete zeggenschap kan uitoefenen op hoe snel en hard jij de keu gebruikt om de ronde witte bal te doen bewegen.


Special Effect ballen 9 ball pool

Je speelveld omvat dus een real-life biljartlaken. De banden van de biljarttafel zijn dus ook aanwezig. Deze kan je gebruiken om effectballen te spelen. Net zoals je in het echt zou doen. Wanneer je de witte biljartbal via de banden speelt, geef je effect mee. Schiet jij daarmee dus de juiste biljartbal in een pocketzakje dan krijg je meer punten als dat je rechtstreeks de ballen erin schiet. Dit maakt het online spelletje behoorlijk natuurgetrouw.


Hoe speel je 9 ball pool?

9 ball pool speel je volgens de regels van Amerikaans Biljart. Hoewel de puntentelling wellicht afwijkt bij Eazegames. Is de manier van spelen erg lijkend op dit biljartspel. De gekleurde biljartballen, elk met een eigen kleur, liggen in een ruitvorm bij elkaar aan het eind van de tafel. Daar tegenover heb je de witte bal. De biljartbal waarmee je dus schiet.


De start en opening komt 1 op 1 overeen met Amerikaans biljart. Ook hier mag je al met een effectbal beginnen als je denkt dat je dus goed genoeg bent. Gelukkig krijg je hulp van een pointer die het verloop van de bal laat zien als je een bepaalde shot neemt. Nu is het nog hoe hard schiet je de witte bal af en behaal je hiermee het gewenste effect? De 9 ballen in de ruitvorm hebben dus de cijfers 1 tot en met 9.


Start met het laagste nummer

De eerste bal waarmee je begint is de gele nummer 1. Deze moet als eerste worden weggespeeld. Wanneer je 9 ball pool speelt wordt duidelijk aangegeven welke bal de volgende is. Dat moet ook wel want soms liggen de ballen dermate dat je de nummers niet goed kunt zien. Door te checken waar de cirkel om een volgende biljartbal zit. Weet je welke bal dus de volgende is.


Met je pointer kan je dus goed richten. Je schiet je keu af door je muis naar achter te trekken en dan los te laten. Hoe verder je deze naar achter trekt hoe harder je dus schiet. Op een tablet of smartphone gebruik jij je vingers en swiped de keu dan naar achteren en laat los. Met de pointer bepaal je welk verloop de bal neemt.


Strategie 9 ball pool

Tip 1. Speel foutloos!

Schiet echt je biljartballen dus op volgorde erin. Want dan staat je een grote beloning op het eind te wachten van maar liefst 10.000 punten. Dit schiet natuurlijk lekker op voor je ranking en de kans om het potje van iemand anders te winnen. Je speelt foutloos als je geen enkel ander nummer in de pockets schiet dan de laagst opvolgende nummer. Schiet je per ongeluk dus een verkeerde biljartbal erin. Zoals bijvoorbeeld een 8 terwijl de volgende een 4 is. Dan pak je dus niet de 10.000 bonuspunten.


Tip 2. Schiet met trickshots

Een trickshot maak je wanneer je met effect tegen de banden van de biljarttafel speelt. Schiet jij alle ballen foutloos erin met een trickshot. Dan pak je nog eens 20.000 punten. Dit wordt bij de score die je al hebt gemaakt opgeteld. Daarmee kan je dus flink ver komen en is de eindzege om dit spel te winnen steeds meer in zicht.


Tip 3. Gebruik je pointer

Je pointer is een heel fijn hulpmiddel. Het laat namelijk de richting zien die je bal eventueel zou kunnen opgaan wanneer je in een bepaalde hoek of angel schiet. Ook bij effectballen laten de lijnen duidelijk zien of je wel of niet de volgende biljartbal raakt. Dit tooltje kan je dus helpen de trickshots tot een goed einde te brengen.


Puntentelling 9 ball pool

  • Juiste biljartbal raken. Wanneer je witte bal het juiste nummer biljartbal raakt krijg je "100 punten".
  • Juiste bal in de pot. Schiet jij het opvolgende nummer in een pot. Dan pak je "1000 punten".
  • 1x via de zijkant. Schiet jij met een trickbal en je schiet de juiste bal in de pockets of raakt deze, dan worden je punten verdubbeld.
  • 2x via de zijkant. Lukt het je een trickshot te maken die de zijkant 2 keer raakt. Dan worden je punten vermenigvuldigd met 3x.
  • Spel voltooien. Speel je alle biljartballen weg, dan krijg je "2000 punten". Speel je zonder fouten, dus geen verkeerde volgorde van nummers. Dan krijg je "10.000 punten". "20.000 punten" krijg je wanneer je dus alles met een trickbal erin schiet en dat foutloos.

9 ball pool gratis of voor geld spelen?

Speel gratis of zet geld in. Het leuke van het spannende 9 ball pool is dat je ook gratis kunt spelen. Zelfs zonder account kan je alle favoriete online spelletjes die op Eazegames aangeboden worden spelen. Je speelt dan als gast maar spaart geen gewonnen punten en ook nemen je ervaringspunten dus niet toe. Wil je dat wel, dan maak je eenvoudig in 3 korte stappen een account aan. Je krijgt dan een flink aantal speelpunten gratis zodat je spellen en dus wedstrijden goed kunt trainen.


Hoe speel je voor geld en win je geld?

Maak een inzet en ga een battle aan. Denk jij dat je goed genoeg bent, dan kan je ervoor kiezen voor echt geld het op te nemen tegen iemand anders. Je maakt hiervoor een inzet en je tegenstander legt ook geld in de pot. Van deze pot betaal je een kleine bijdrage aan het gameplatform voor gebruik maken van hun diensten en de battle begint. Wie de allerbeste is van de online biljartwedstrijd wint dus de geldpot. De inleg die je kunt maken staat in een overzicht verzameld. Deze lopen uiteen van €1,20 tot €6,-.


Win geld met 9 ball pool

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering
Dit realistisch geldspel krijgt 5 sterren. 9 ball pool is een erg leuk en spannend spelletje om te spelen. Hou je van het populaire Amerikaans biljart dan verveeld dit toffe spelletje nooit. Het enige nadeel is dat de wedstrijden een beetje kort duren waardoor je dus niet eeuwig kan doorspelen. Maar je kan wel steeds weer opnieuw beginnen met een wedstrijd en dat zelfs gratis. De tijdsdruk maakt het extra opwindend om dus de hoogste punten te scoren.


9 ball pool is een behendigheidsspel. In dit waanzinnig leuke geldspelletje ben je volledig afhankelijk van je eigen kundigheid en vaardigheid. Geluk komt hier niet om de hoek kijken waardoor het niet onder de noemer "gokspel" valt. Alles wat je doet in het biljartspel, heb jezelf in de hand. Bij elke shot bepaal jij de richting en de hardheid waarmee je de biljartkeu hanteert. Dit maakt dat je de mogelijkheid om als winnaar uit de bus te komen zelf in de hand hebt. Hierdoor is 9 ball pool dus een tof en gaaf spel om online te spelen.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen