Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Geld verdienen Airport Bingo spelen


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Airportbingo.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Speel het geld spelletje Airport Bingo en verdien geld!

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Geld winnen met Airport bingo

Geld winnen met Airport bingo


Speel dit behendigheidsspel online en win geld

Airport Bingo is een heel leuk spelletje van Eazegames. Deze spelaanbieder geeft de mogelijkheid om tegen echte tegenstanders te spelen en dat kan ook voor geld. Wanneer je deelneemt aan een 1 op een battle en je zet geld in de pot. Dan kan je geld verdienen door de pot te winnen en beter te zijn dan je tegenstander. Maar hoe speel je Airport Bingo?


Hoe speel je AirPort Bingo?

AirPort Bingo is bij uitstek een behendigheidsspel. Je moet hier goed en accuraat bingonummers razendsnel afstempelen waar je punten voor krijgt. Heb jij twee bingonummers goed dan krijg je een bonusronde waarmee je nog meer punten kan scoren. Deze bonus rondes worden ook wel "Power Ups" genoemd. Met deze power ups kan je dus lekker veel punten scoren waardoor je kans hebt je tegenstander te verslaan. Je speelt dit spelletjes altijd tegen 1 andere deelnemer.


Wat kan je winnen?

Laten we duidelijk zijn dat het hier een geld spelletje betreft. Je kan hier dus geld winnen maar het vraagt ook een inzet van jou. Dat betekent dat je ook je inleg kan verliezen als je een sterkere tegenstander treft. Dit zijn zaken die je wel goed in de gaten dient te houden.


Je bent zelf verantwoordelijk voor enige training daar het vaardigheidspelletjes zijn. Je kan hier dus jezelf in verbeteren en je bent niet afhankelijk van geluk. Zoals dat dus bij kansspelletjes het geval is. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om alle spelletjes eerst gratis te proberen zodat je kunt oefenen en kennis kunt maken met het spel.


  • 20 punten. Wanneer je hiervoor kiest speel je voor punten. Deze punten zijn geen geld waard. Dus win je dan val je niet in de geldprijzen. Maar je krijgt extra speelpunten om de spelletjes te trainen en je vaardigheden te upgraden.
  • €2,-. Wanneer je hiervoor kiest is de inleg om deel te nemen €1,20. Dit wordt ook door de ander gedaan tegen wie jij het opneemt. Degene die de beste is in Airport Bingo wint de pot.
  • €5,-. Wil je €5,- winnen dan dien je €3 euro in de speelpot te betalen. Tevens is het hier dus belangrijk dat je een tegenstander vindt die hetzelfde bedrag wil betalen.
  • €10,-. Dit is het hoogste geldbedrag dat je kunt winnen in een tweepersoons battle. Wanneer je hier kans op wilt maken dan zet je €6,- in de spelerspot.

Hoe speel je Bingo Eazegames online voor geld?


Fee betalen voor de spelletjesmakers

Zoals je wellicht is opgevallen betaal je net even iets meer dan dat je dubbel kunt winnen. Dit komt omdat je een fee betaald aan de spelletjesmakers om het geld spelletje te spelen.


Spelregels Airport Bingo

De spelregels zijn best even iets waar jij je in moet vastbijten. Wanneer je op Eazegames bent kan je ook kort de spelregels inzien. Daar staat precies welke power-up bepaalde bonuspunten oplevert. Zorg dat je precies weet wat je met elke power-up kan doen. Zo haal je de hoogst mogelijke puntenaantallen. Als je de volgende tips opvolgt maak je de meeste kans Airport Bingo te winnen.


  • 1. Klik elke keer op je power-up na twee bingocijfers goed. Nadat je 2 getallen hebt afgestempeld verschijnt er een power-up. Speel die zo snel als je kan.
  • 2. Onthou de bingogetallen op je kaart. Wanneer je een power-up speelt. Bijvoorbeeld een rij wegstrepen. Dan verdwijnen alle cijfers. Je moet dus een goed geheugen hebben wil je nog weten welke rij de meeste open bingogetallen heeft.
  • 3. Klik geen onjuiste bingogetallen aan. Wanneer je dat doet krijg je strafpunten. Deze gaan van je behaalde score af. Voor elke misstap betaal je 50 punten.
  • 4. 7 soorten power-ups. De power-ups die je tegenkomt zijn: 1 of 2 cijfers wegstrepen. Kies je nummer. Verticale of horizontale lijn. 15 seconden sneller spelen en de schatkist. Wanneer die valt krijg je maar liefst 3000 punten.

Win geld met Airport Bingo

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering
Dit spelletje is ruim 5 sterren waard. Wij vinden het spelletje echt te gek. Wanneer je goed je power-ups benut, onthoudt hoe je bingokaart al is afgevinkt. Dan kan je echt heel veel punten scoren en je medestander te slim af zijn. Het vraagt supersnelle concentratie en je dient alle handelingen in een rap tempo te doen. Spanning stijgt naarmate de bingogetallen vallen.


Geen kansspel. Wat wij ook bijzonder vinden is dat deze bingo dus geen kansspelletje is. Normaal is bingo een gokspel maar deze is echt puur afhankelijk van jouw skills. Hoe sneller en beter je anticipeert op de situatie hoe meer kans je maakt te winnen. De makers van Airport Bingo hebben zichzelf overtroffen met dit spel en van een kansspel een arcadespel gemaakt. Ook voor enkel punten is dit spelletje leuk te spelen.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen