Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Geld winnen 21 Treasure. Speel en verdien geld!


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: 21-treasure.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Speel dit leuke 21 kaartspelletje online en win geldprijzen. Met €30 extra speeltegoed.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Geld winnen met 21 Treasure

Geld winnen met 21 Treasure


Win geld met kaartspelletje 21 Treasure

Om het kaartspel 21 Treasure te kunnen winnen op Eazegames. Dien je uitermate goed te kunnen rekenen. Want de bedoeling is dat jij steeds speelkaarten laat aansluiten met als doel 21 punten te maken. Het spel is dan ook gebaseerd op het beroemde Blackjack waar je ook 21 moet scoren. Echter speel je hier geen gokspelletje maar een behendigheidsspel waar je slagvaardig en adequaat voor dient te zijn.


En met slagvaardigheid bedoelen we dus onder andere goed kunnen hoofdrekenen. Want je moet als een malle snel aan de bak en binnen no time uitrekenen of je voldoende hebt voor 21 punten. Want ga je daarover heen dan krijg je strafpunten die weer van je score afgaan. Je bepaalt dus zelf waar je speelkaarten laat aansluiten. Dus je beslist zelf hoe jij de kaarten neerlegt. Dit is wel geheel iets anders dan bij Blackjack of 21 waar de dealer of de croupier de speelkaarten trekt en neerlegt.


Hoe speel je 21 Treasure voor geld?

Het leuke van dit spel is dat je er geld mee kan winnen of verdienen. Je speelt dus voor echt geld waarvan jij een klein bedrag in een spelerspot stopt. Dit kan al vanaf €1,20 waarmee je kans maakt op €2,- in de pot. Dit doe je uiteraard door de tegenspeler waarmee je bent gematcht te verslaan. Je speelt dus tegen echte mensen en niet tegen de computer. Om te kunnen winnen krijg je een paar troeven die je kunt uitspelen en waarmee dus flinke bonuspunten te behalen zijn.

Hoe speel je 21 Treasure online voor geld?


Alle Rode Koninginnen

Trek jij een rode koningin dan heb je een wildcard in handen. Deze mag je aan elke rij laten aansluiten. Het maakt dan niet meer uit hoeveel punten je hebt. Zelfs als je over de 21 punten heen gaat. Krijg jij de punten van die weggespeelde rij? Gebruik deze troefkaarten dan ook voor de meest moeilijk weg te spelen rij speelkaarten waar je waarschijnlijk dus strafpunten mee gaat halen.


Minimaal 5 kaarten op de stapel

Weet jij met 5 speelkaarten onder de 21 punten te blijven, dan krijg je bonuspunten. Dit doe je bijvoorbeeld door steeds lage kaarten, Aas, 2, 3, enzovoort op een stapel te plaatsen. Je hebt toch 4 rijen waar je kan wegleggen. Dus er is in het begin keuze genoeg. Leg je focus dus op rijen vormen van 5 speelkaarten door onder de 21 punten te blijven. Dan zal je zien dat je score gigantisch omhoog gaat.


Score strikes

Net als bij bowlen kan je hier ook strikes maken. Dat betekent dus dat je achter elkaar je stapels wegspeelt zonder tussenpaus. Lukt het jou een keer niet 21 te maken. Dan gaat de teller op 0 en kan je weer opnieuw beginnen. Dus hoe meer kaartrijen je opvolgend 21 maakt, hoe meer bonuspunten je scoort.


De winnaar wint altijd een geldprijs

Het mooie van dit vaardigheidsspel is dat er altijd een winnaar is. Het geld verdwijnt dus nooit naar een bank of het casino. Want geluk speelt hier geen rol, het is dus hoe goed jij het spel beheerst. Wie de beste is, wint de geldprijs. Dit wordt dus bepaald door de meeste punten. Terwijl je speelt in een van tevoren opgegeven tijd, in dit geval 2 minuten, probeer je dus zoveel mogelijk punten te verzamelen.


Is het spel afgelopen, dan verschijnen de scores van jou en van je tegenstander op het beeldscherm. Je ziet dan meteen wie gewonnen heeft en de geldpot pakt. Er is dus altijd een gelukkige winnaar en een gedesillusioneerde verliezer. Hou hier dus rekening mee want ook jij kan verliezen. Speel daarom zoveel als je kan voor de lol en laat geld verdienen geen doel op zich zijn.


Hoeveel geld kan je winnen?

Je kunt hier flink geld mee winnen als je het spel technisch en piekfijn onder de knie hebt. De grote bedragen win je door deel te nemen aan een van de spannende competities. Daarmee pak je ongeveer met 21 Treasure tot maximaal €70,- als jij als beste speler uit de bus komt. Speel je individueel, dus tegen een enkele andere fanatieke deelnemer? Dan kan je tussen de €2,- en €5,- per speelronde verdienen mits je wint.


Want hou er altijd rekening mee dat je uitdager even gemotiveerd is als jij om winnaar te zijn. Je kan dus ook je inleg verliezen. Verder bepaal je dan ook zelf voor welke inzet je wilt spelen en daarna wordt er een uitdagend gameduel voor je uitgezocht met een enthousiaste medespeler van hetzelfde speelniveau als jij. Zodat jullie dus allebei evenveel kans hebben om het duel te winnen.


Speel tegen mensen van hetzelde niveau?

Je speelt dus nooit tegen een te sterke tegenstander waar je waarschijnlijk van zou verliezen. Daarom krijg je levels toegewezen. Er wordt dus ook door Eazegames gemeten hoe goed jij bent. Hoe gevorderd jij je spellen speelt hoe hoger je level zal worden. Bij deze levels worden dus kandidaten gezocht met dezelfde levels als jij.


Hoe werkt 21 Treasure spelletjes duel?

Om te beginnen moet je weten dat je altijd alleen speelt op je scherm of smartphone. Je ziet dus nergens wat je concurrent doet of hoeveel punten die al heeft. Ten tweede moet je absolute strategie toepassen en ongelooflijk snel zijn. Want hoe rapper jij bent, hoe meer punten je haalt.


Je dient de techniek tot in de uiterste finesse te kennen en voor hoofdrekenen had je op school een 10. Heb je deze tactieken allemaal optimaal geoefend en getraind? Dan ben je klaar voor een nieuw spelduel en kan je een match gaan aanvragen met een even geoefende tegenpartij.


Strategie en techniek?

  • Verzamel alle lage speelkaarten in 1 rij. Want bij 5 speelkaarten onder de 21 punten krijg je bonuspunten. Hiermee loopt de tikker snel op.
  • Speel rode koninginnen op 20 punten. Hoe meer punten in een rij hoe lastiger het wordt deze weg te spelen. Leg daarom rode koninginnen aan bij hoge rijen. Dan pak je daar tenminste de punten voor en heb je dus kans om strikes te scoren.
  • Kijk met het oogje vooruit. Naast je speelkaarten zit heel strategisch een oogje. Als je hierop klikt kan je 5 speelkaarten terugkijken zodat je weet wat komen gaat. Hierop kan je anticiperen en je rijen beter aanleggen.
  • Speelkaart terugleggen. Er zit nog een handige tool in het spel en dat is de optie "Een kaart terugleggen". Deze button zit onder je stapel speelkaarten. Wanneer je hierop klikt kan je een laatste speelkaart uit een rij halen en ergens anders aansluiten.
  • Rekenen. Het is belangrijk dat je in een razend tempo de speelkaarten optelt. Hoe sneller je dat doet, hoe meer rijen je dus maakt met 21 en punten scoort.

Spelregels

  • 1. 21 punten. Geeft extra punten.
  • 2. Hoger dan 21 punten. Geeft strafpunten
  • 3. Rode koningin. Geeft elke rij 21 punten ook al ga je hier overheen.
  • 4. Strikes. Het op een wegspelen van rijen met 21 geeft extra bonuspunten.

Kan je 21 Treasure gratis spelen?

1. speel als gastspeler

Ja, dat kan op verschillende manieren. Er zijn er totaal 3. De eerste is dat je speelt als gastspeler. Hiervoor heb je geen account nodig. Hoef je niet in te loggen en kan je aan elk spel deelnemen wat je wilt. Je speelt dan voor Eazecoins. Die win je of verlies je. Het nadeel is dat niets onthouden wordt en je de gewonnen Eazecoins dus de volgende dag weer kwijt bent. Voordeel is wel dat je anoniem kunt spelen.


2. Speel met Eazecoins

Ten tweede kan je met Eazecoins spelen. Dit doe je dus wanneer je wilt dat je gewonnen coins onthouden worden. Je krijgt deze gratis wanneer je een account aanmaakt. Je hoeft dan nog niks te storten en speel ook nog niet voor echt geld. Wel worden je levels opgebouwd en alle coins onthouden.


3. Pak de speelbonus van maximaal €30

Ten derde kan je altijd nog de bonus pakken met maximaal €30,- speeltegoed. Dit mag ook minder zijn, zoals vanaf €5,-. Wil je gegarandeerd voor echt geld spelen? Dan is het nemen van een bonus dus een optie om een deel gratis te spelen. Echter, aan de winst die je hiermee maakt zitten wel voorwaarden.


Bijdrage spelletjes tarief

Om een duel te kunnen starten betaal je ongeveer 17/20% fee aan het platform. Hiervoor kan je gebruikmaken van de software en de prettige games. Verder heb je een spelersrekening waar je geld op kan laten bijschrijven en kunt opnemen. Dit kost natuurlijk geld. Om dit dus te kunnen bekostigen betaal je daarom deelnamegeld.


Win geld met 21 Treasure online

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering21 Treasure is een waanzinnig kaartspelletje dat je tot waanzin drijft. Want dit uitdagende spelletje laat je de uiterste hoekjes van de brain opzoeken. Dit is een echte brainteaser waarvoor je slim denkwerk nodig hebt. Maar niet alleen dat, je moet optimaal handelen en geen speelkaart verkeerd wegleggen. Het is dus een opwindend puzzelspel en kaartspel ineen. Wanneer je dit speelt, kraken je hersenen echt alle kanten op en vragen extreme concentratie van je. Weet jij deze praktische vaardigheden tot in het uiterste te beheersen, dan maak je kans op de geldpot en versla je andere aardige rivalen.


21 Treasure is een behendigheidsspel. Je kan dit spel alleen winnen met slagvaardigheid. Het is geen gokspel en er is geen sprake van geluk of toevalligheid. Je hebt zelf alles in de hand hoe jij het speelt. Bij gokken speelt altijd gelukkig toeval een rol. Daarom is dit geen kansspel.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen