Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Geld winnen met Bubble Shooter


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Bubbleshooter.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Geld winnen met Bubble Shooter. Speel battles voor echt geld en win het geld in de prijzenpot.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Geld winnen met spelletje Bubble Shooter

Geld winnen met spelletje Bubble Shooter


Speel arcade spel Bubble Shooter online en win geld

Bubble Shooter is dus een echte arcade klassieker en stamt al uit het jaar 2002. Eazegames biedt dit online spelletje aan in een battle-versie waar je het opneemt tegen echte mensen. Hiermee kan je geld verdienen of winnen wanneer je beter bent in de battle dan de ander. Om deel te kunnen nemen leg je een geldbedrag in een te winnen spelerspot en de beste pakt dus deze geldprijs.


Speel op je smartphone, tablet en computer

Dit spel is zo vaak gemaakt dat je dus heel veel varianten hebt. Het schietspelletje zelf is wel 50 miljoen malen op een computer, smartphone of tablet geïnstalleerd. Zo populair is dit arcadespel dus. In Nederland kennen we het spelletje ook wel als Bellen schieter of Bubbel schieter. En dat is dan ook precies wat je moet doen. Vanuit een schietmachine vuur je belletjes af die moeten aansluiten bij dezelfde kleur bubble die boven je hoofd hangt. Dat doe je als volgt.


Hoe speel je Bubble Shooter?

Bubble shooter speel je met 3 tot 5 kleuren bubbles. Deze bubbles hangen aan de bovenkant en zijn gemêleerd en gemixt. Alle kleurtjes hangen dus door elkaar heen. Maar soms tot vaak zie je ook dezelfde kleurtjes in een cluster bij elkaar zitten. Dat zijn de bubbels die je moet hebben. Deze kan je namelijk wegschieten.


Hiervoor krijg je aan de onderkant van je speelveld een schietmachine. Dat dus bubbels naar boven schiet. Elke nieuwe bubbel in je schietmachine heeft een eigen kleur. Je schiet de kleur bubbel dus naar dezelfde kleur. Raak je hierdoor 3 of meer bubbels, dan verdwijnen deze en ruim je de bovenkant met bubbels op. Schiet je mis of op een andere kleur. Dan komen de rijen steeds met 1 naar beneden.

Hoe speel je Bubble Shooter  online voor geld?Verander je bubbels op je schietmachine

Niet altijd zie je aansluitende bubbels van dezelfde kleur. Je hebt dan de optie om de kleurbubbel te veranderen op je schiettoestel. Meestal heb je de keuze uit 2 kleuren. Deze zie je onder je schietmachine en als je klikt op de button "wisselen" zet je dus een andere kleur om weg te schieten. Zo heb je een tool in handen om dus zoveel mogelijk gekleurde balletjes te laten verdwijnen.


Strategie Bubble Shooter

Tip 1. Check goed de kleurverschillen!

Het kan zijn dat je bubbeltjes krijgt met op elkaar lijkende kleuren. De configuratie van je speelveld bestaat dan bijvoorbeeld uit lichtblauw en donkerblauw waarvan het onderscheid extra moeilijk voor je is gemaakt. Zo ook wanneer je dus gele, roze, oranje en rode bubbels krijgt. Kijk dan extra goed dat je niet de verkeerde kleuren aan elkaar plakt.


Tip 2. Schiet met je shooter op de muur

Een leuke bijkomstigheid is dat je balletjes via de muur kunt richten. Bij de meeste Bubble Shooters zie je de richting waarop de bal dan stuitert met bijvoorbeeld een pointer. Zo kan je dus op moeilijke bereikbaar plekjes komen om de juiste kleur te krijgen bij de correcte bal. Recht naar boven schieten is dus niet verplicht. Je kunt zowel de linker- als de rechterkant gebruiken.


Tip 3. Schiet op de grootste cluster dezelfde kleuren

Knal de grootste groepen als eerste uit de wand van bubbels. Dit is dus een van de beste tactieken die je kunt toepassen. Je moet hier even de tijd voor nemen om te scannen waar de meeste bubbels van een kleur zitten. Daar richt je dan je shooter op. Je haalt dan in een klap heel veel bubbels weg.


Tip 4. Vergeet niet kleuren in je shooter te wisselen

In the heat of the moment omdat je onder tijdsdruk staat. Kan je nog wel eens vergeten te wisselen met een kleur die net even iets beter uitvalt. Check dus altijd welke je nog meer tot je beschikking hebt en vergeet deze niet om te draaien voor een betere optie. Zo schiet je dus optimaal alle gekleurde bellen uit de lucht.


Puntentelling Bubble Shooter

  • Per bubble. Krijg je 33 punten. Je schiet altijd minimaal 3 bubbels weg dat totaal minimaal 99 punten per beurt opleveren.
  • Speciale bubbels. In het spel zitten speciale bubbels die je herkend aan een G erop. Schiet jij deze weg dan ontvang je 66 punten.
  • Level uitspelen. Weet jij alle bubbels weg te spelen tot een leeg speelveld. Dan haal je maar liefst 1000 punten.
  • 5000 strafpunten. Krijg je als je geen level weet uit te spelen. Dit haal je wanneer je bubbels dus tot de onderkant zijn gezakt. Echter als dit gebeurt ben je niet erg goed in het geldspelletje. Je kan dan overwegen te stoppen of eerst flink gratis te gaan trainen.

Kost Bubble Shooter spelen geld?

Ja Bubble Shooter kost een klein beetje geld. Je betaalt namelijk een kleine bijdrage van 17% aan de spelmakers. Deze stellen hun software en server ter beschikking en in ruil daarvoor kan jij dus spelen voor geld. Win je, dan kost je inleg helemaal niks en heb je winst. Maar je kunt ook verliezen, dan ben je het hele geldbedrag kwijt. In een betaaloverzicht zie je precies wat deelname kost en wat je kunt winnen. Het te winnen bedrag is dus altijd hoger dan je inleg. Dit kan al vanaf €2,-.


Kan ik gratis Bubble Shooter spelen?

Ja je kan Bubble Shooter gratis spelen. Je bent niet verplicht te spelen voor echt geld. Je kan als gast spelen. Dan speel je zonder account. Nadeel is dat er geen experience punten worden onthouden. Ook wat je wint aan speelpunten blijft niet opgeslagen. Speel je gratis met een account, dat 123 is aangemaakt. Dan krijg je gratis speelpunten. Hiermee kan je alle geldspelletjes uitproberen, ook krijgt je een bonus. Stort je €5,- dan krijg je €10,-. Je kan dus volop gratis Bubble Shooter uitproberen.


Win geld met Bubble Shooter

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering
Dit geldspelletje verdient ruimschoots vijf sterren. Bubble Shooter is een zo gewild spelletje dat we er niet omheen kunnen dan de hoogste sterren te geven. Bijna iedereen heeft dit fenomenale spelletje wel eens gespeeld of gezien. Dat er nu een praktisch geldspelletjesversie van is. Is dan ook uniek en fantastisch te noemen. Want je kunt hier dus echt geld mee verdienen. Als je behendig strategisch en tactisch te werk gaat, maak je waanzinnig veel kans om te winnen dat mooie geldprijzen oplevert.


Bubble Shooter is geen gokspel. Om Bubble Shooter te spelen moet je echt vaardige tactiek en strategie toepassen. Zomaar spelen op puur geluk zit er niet in. Geluk is iets dat enkel bij kansspelen voorkomt. Hier kan je geen invloed op uitoefenen dat bij Bubble Shooter wel kan. Door op tijd slagvaardig de bubbels van kleur te veranderen kan je het ver schoppen. Ook als je de andere tips opvolgt om te kunnen winnen zoals bijvoorbeeld met je pointer via de zijkanten te spelen. Hoe dan ook is dit zowel met en zonder prachtige geldprijzen een subliem spannend puzzelspelletje om online te spelen.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen