Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een Apple Macbook Pro 13,3 inch


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Groupdeal.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Vraag € 5,- gratis shoptegoed aan en maak kans op deze laptop van Apple.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Winactie Apple Macbook Pro

Vraag gratis shoptegoed aan van 5 euro


Facetime App

Informatie over de Apple Macbook Pro. De Apple Macbook Pro is een luxe laptop met een winkelwaarde vanaf € 509. Voorzien van een Retina-display waardoor afbeeldingen realistischer zijn en haarscherp. De batterij van deze alleskunner gaat ook nog eens 20 uur lang mee zelfs als je films wilt kijken. Je krijgt er een FaceTime HD-camera bij waarmee je nog dichterbij je vrienden kunt zijn via de ingebouwde webcam en met je Wifi 6 kaart kun je tot 1,2 Gb/s data streamen wat je maar wilt. Dat alles verpakt in een gewicht van slechts 1,4 kg.Wat is Groupdeal?

Wat kun je met je 5 euro gratis shoptegoed?


Groupdeal is een webshop platform met aanbiedingen.
Groupdeal aanbiedingen Groupdeal is een betrouwbare webshop site die onderdeel is van Telegraaf Media Groep. Op Groupdeal vind je allerlei aanbiedingen van elektronica tot dagjes uit. Wij hebben zelfs Ariel wasmiddel en vaatwastabletten van Sun voorbij zien komen.


Wanneer jij je aanmeld ontvang je aanbiedingen in je mailbox en ook een code voor 5 euro shoptegoed. Het is ons niet bekend of je dat mag uitgeven zoals het bedrag stelt of dat er een minimale verkoopwaarde aan vastzit. Omdat het nergens op Groupdeal.nl vermeld staat. Mag je er vanuit gaan dat je dus voor 5 euro mag shoppen. Anders horen we het graag.


Mocht je niet tevreden zijn met de aanbiedingen of de mails die je ontvangt. Dan kun je altijd veilig opzeggen via een opzeglink in de mail of het account dat je dan hebt aangemaakt.


Ontdek ook deze prijsvragen