Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een iPhone 12 gratis Winactie


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Iphone-winacties.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Maak kans op een iPhone 12 winactie. Doe en win deze een prijs.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win een iPhone

Verschil tussen iPhone 12 en iPhone 11

Maak kans op de iPhone 12


iPhone 12 is een van de nieuwste modellen van de Apple iphone serie. Het enige model dat nieuwer is, is de iPhone 13. Wil jij dit model van iPhone winnen? Doe dan mee met de winactie en maak kans op deze iPhone 12. Je kunt ook nog uit een kleur kiezen. Wil je een zilver model of heb je liever een model met een grafiet look. Deelname aan de winactie is vrij eenvoudig. Kies je kleur en klik op de button "verder" vul daarna je gegevens in.


Het is logisch dat zo'n dure te winnen prijs ook sponsors heeft. Lees daarom voor je deelneemt de sponsorlijst. In het deelname formulier zit een linkje onderaan naar de sponsorlijst. Waar je lid van de nieuwsbrief wordt wanneer je deelneemt. Kijk deze lijst na of je wel lid wilt worden van deze nieuwsbrieven. Je kunt ook met 1 klik op de knop de sponsors aanzetten en weer uitschakelen. Je bent vrij om je weer af te melden wanneer een nieuwsbrief waar je lid van bent geworden, tegenvalt. De afmeldlinkjes staan altijd netjes in elke nieuwsbrief aangegeven. Ook maakt het afmelden of aanmelden niets uit voor deelname of de te winnen prijs.


Wat kan je op de iPhone 12 verwachten.

Welke features heeft de iPhone 12?

De iPhone 12 is ten opzichte van zijn voorganger de iPhone 11 behoorlijk verbeterd. Zo is de waterdichte functie verder uitgebreid. Is het scherm vervangen en daardoor veel meer val en stootbestendiger gemaakt en heeft het een nieuwe nog snellere procesor gekregen die wel 50% sneller is dan de iPhone 11. De camera op beide modellen is hetzelfde gebleven maar die was al van superieure kwaliteit. Met uitzondering van het verbeterde diafragma waardoor foto's maken in een donkere omgeving nu nog beter gaat.


Verbeterpunten ten opzichte van de iPhone 11


  • 1. Het scherm is van Ceramic Shield en is 4x valbestendiger.
  • 2. De iPhone 12 is waterdicht.
  • 3. De iPhone 12 kan 30 minuten onder water blijven..
  • 4. De iPhone 12 kan tot 6 meter diep onder water.
  • 5. De iPhone 12 is kleiner, lichter en dunner dan de iPhone 11.
  • 6. De iPhone 12 heeft een snelle Apple A14 Bionic-processor.
  • 7. De iPhone 12 heeft een opslagcapaciteit van 64GB, uit te breiden naar 256GB.
  • 8. De iPhone 12 heeft dubbele 12-megapixel camera met groothoek.
  • 9. De iPhone 12 heeft de camera een groter diafragma van f/1.6.

Maak kans op een iPhone!

Prijsvragen.nl geeft 3 sterren!

Waardering Waardering Waardering
Hoewel de te winnen prijs echt vijf sterren waard is. Zitten er aan deze winactie behoorlijk wat nieuwsbrieven vast. Je bent niet verplicht om hier lid van te worden en met 1 klik meld jij je al van te voren af of aan voor deze nieuwsbrieven. Ook kan je ze per nieuwsbrief aan- of uitzetten. Omdat er zoveel nieuwsbrieven aan 1 winactie vastzitten geeft Prijsvragen.nl deze prijsvraag drie sterren.

Ontdek ook deze prijsvragen