Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Speel bowling champion en verdien geld


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Bowling-champion.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Geld verdienen met online bowling spelen + gratis speeltegoed max. €30.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Geld winnen met Bowling Champion

Geld winnen met Bowling Champion


Win geld met sportspelletje Bowling Champion

Bowling Champion is een zeer realistisch online game waarbij je heel waarheidsgetrouw bowling beoefend. De omgeving is een nagebootste bowlinghal waar je in speelt. Links en rechts zie je dan ook andere bowlingbanen waar jij tussenin je bowlingbal gaat gooien. In de verte zie je al de negen witte bowlingkegels staan. Waarvan het de bedoeling is dat jij er zoveel als je kan omverwerpt.


Hiermee scoor je punten, die je dus nodig hebt om je tegenstander waarmee je gematcht bent aan de andere kant van een computer of smartphone te verslaan. Lukt je dat? Dan verdien jij het geld dat jullie beide in een spelerspot hebben gestopt. Dit online sportspelletje is dan ook een behendigheidsspel waarvoor je dus bijvoorbeeld adequaat en vaardig dient te spelen wil je winnen. Want je speelt hier niet met toeval maar op bekwaamheid en techniek.


Hoe speel je Bowling Champion voor geld?

Wanneer je voor echt geld gaat spelen, dan leg je dus een bedrag in de pot. Je gelijkwaardige tegenspeler, die Eazegames voor je uitzoek, doet hetzelfde. Zo krijg je dus een geldbedrag dat een van jullie wint. Want er is altijd een winnaar en een verliezer. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het geld naar de spelletjesaanbieder gaat omdat niemand wint. Wat dus vaak wel het geval is als je tegen een computer speelt of tegen het huis van een online casino. Wel betaal je een kleine bijdrage aan het platform om spelletjes duels te kunnen spelen. Dit doe je als volgt.


Wanneer je besluit dat Bowling Champion jouw game is, dan kies je een van de inzetten. Je kan dus al spelen vanaf €1,20 waarmee je €2,- kunt winnen. Als je weet voor welke inzet je wilt gaan deelnemen, klik je daarop en er wordt een fanatieke medespeler gezocht van je eigen niveau. Deze levels worden bepaald naarmate je meer ervaring opdoet met gamen. Je speelt dus altijd een eerlijk gameduel met een kandidaat speler van je eigen sterkte en kracht. Hierdoor hebben jullie dus evenveel kans om elkaar genadeloos te verslaan.


Elk online spelletje heeft zo zijn eigen voordelen en tools die je helpen een gigantische highscore te halen. Deze dien je van binnen en buiten goed te leren en ook de manier van handelen moet automatisch in je vingers zitten. Weet jij dus het optimale eruit te halen, dan is de kans dat je het potje wint, groot. Zo is het behalen van bijvoorbeeld een strike bij Bowling Champion het ultieme doel. Je scoort hier waanzinnige punten mee dat je dus een voorsprong geeft op je tegenspeler.


Hoe speel je 21 Treasure online voor geld?


Strategie Bowling Champion?

1. Tel je beurten en worpen

Je krijgt in elke krachtmeting met een andere speler 10 beurten om de bowlingbal te werpen. In die 10 beurten kan je de bal dus 2 maal gooien. Hiermee moet je het liefst alle kegels omver werpen. Want een Strike geeft 10 + 9 punten en een Spare geeft hetzelfde. Blijven er nog kegels staan na twee keer de bowlingbal te gooien. Dan krijg je 1 punt per omgevallen kegel. Deze handelingen dien je dus binnen 3 minuten te volbrengen.


  • 1. Strike. Alle kegels in één keer gooien is 19 punten.
  • 2. Spare. Alle kegels in twee keer gooien is 19 punten
  • 3. 1 kegel. Per omgevallen kegel krijg je 1 punt.

2. Gladheid door wax van de bowlingbaan

Elke beurt verandert de gladheid van de bowlingbaan. Aan de zijkant (links) zie je welk percentage dat is. Hier kan je op anticiperen door effectballen te gooien met kans op een strike of spare. Je dient goed rekening te houden met hoeveel olie er op de baan ligt. Anders floept je bowlingbal van de baan af en eindigt dus in de goot. Hiervoor krijg je 0 punten. Mocht je denken wat raar, dan is dat helemaal niet zo vreemd. In real life worden bowlingbanen regelmatig gewaxt. Als dit net gedaan is, is de baan gladder dan als dit lang geleden is.


3. Effectballen gooien

Wanneer je levensecht gaat bowlen kan je dus effectballen gooien. Deze special effect hebben ze ook in het spelletje verwerkt. Dit gaat op 2 manieren. De eerste is via de muis waarbij je een lage of hoge worp kan geven. Dit kan je doen door de muis ingeklikt te houden en omhoog of naar beneden te bewegen. Dit doe je ook zo op een smartphone. Beweeg je vingers omhoog, laat de bal los of veeg omlaag en geef een zwiepert omhoog en laat de bal los. Met de schuifbalk onder je bal kan je effecten instellen naar links of rechts. Je bowlingbal gaat dan linksom of rechtsom spinnen.


4. Techniek

Bowling Champion moet je echt eerst flink oefenen voordat je de techniek van het gooien in je vingers hebt zitten. Het is vooral dus in het begin uitproberen wat werkt en niet werkt. Begin je het onder de knie te krijgen, dan gaan de worpen je dus steeds beter af. Hieronder staan enkele tips die je helpen je worpen te perfectioneren.


  • Pijltjes op de bowlingbaan. Als je 1 of 2 virtuele meters verder kijkt zie je pijltjes op de baan. Hiermee kan je de richting van je worp bepalen.
  • Vette baan. Is het percentage wax hoog, wees dan uitermate voorzichtig met effectballen gooien. Door de gladheid rolt je bal zo de goot in.

Er is altijd een winnaar

Het toffe van dit behendigheidsspel is dat er altijd een winnaar is in deze tweestrijd. Naast de kleine bijdrage van ongeveer 20% gaat het totale geldbedrag dat dus overblijft naar de beste in het game. Er verdwijnt dus niks in de zakken van de aanbieder zoals bij online kansspelaanbieders bijvoorbeeld wel gebeurd. Daarom is het interessant zulke technische spelletjes te spelen. Als jij verliest weet je in ieder geval dat het kwam omdat de tegenpartij nu eenmaal net even beter en enthousiaster was dan jij en niet omdat je pech of geen geluk hebt. Je moet dan je handigheid nog even verder trainen voordat je weer voor geld de confrontatie opzoekt.


Hoe weet je dat je gewonnen hebt?

Wanneer je start met spelen zie je enkel de leuke, lieve, schattige of grappige avatar van de persoon tegen wie je het gaat opnemen. Daarna start Bowling Champion en begin je met je eerste worp. Je ziet dus niet tegelijkertijd hoe je concurrent aan de andere kant het ervan afbrengt. Dit wordt na de match dus pas bekendgemaakt. Je ziet dan je eigen punten en van de ander. Er zijn dus twee plaatsen te verdelen. De eerste en de tweede positie.


Wat voor bedragen kan je winnen?

Het kleinste bedrag dat je kan winnen is €2,-per speelbeurt en het hoogste is €530,-, afhankelijk van welk spelletjes je kiest. Om het hoogste bedrag te winnen neem je deel aan een uitdagende competitie. Wil je met Bowling Champion in competitieverband spelen dan maak je kans op maximaal €70,-. Hiervoor hoef je slechts een enkel individueel game te spelen en je maakt al kans. De hoogste score van die dag, week of maand wint dan de prijzenpot.


Bowling Champion voor niets spelen?

Je bent niet verplicht om voor geld te spelen. Dit kan ook gratis.


1. Gastspeler

Je bent een gastspeler wanneer je enkel de website van Eazegames bezoekt. Je hebt geen account en bent dus niet ingelogd. Toch kan je wedstrijden spelen en punten winnen. Deze worden enkel niet onthouden en ook gaat je level niet omhoog. Dit kan dus bijvoorbeeld een goede methode zijn om te trainen gezien je niveau dan niet geregistreerd wordt.


2. Eazecoins

Als je wel wilt dat je punten en je niveau bewaard worden. Dan maak je een account aan zonder geld te storten. Je kan dan spelen voor Eazecoins, 12 coins per battle. Zijn ze op dan geeft Eazegames regelmatig gratis coins cadeau.


3. Dubbel speeltegoed

Wil je meteen voor echt geld spelen, dan kan je een bonus nemen. Vanaf €5,- tot €30,- word je iDeal of creditcard storting verdubbeld. Dus dat wordt dan €10 tot €60,-. Hiervoor kan je echte geldduels aangaan en ook de winst pakken. Het is echter wel zo dat je 10% mag houden van wat je wint met de bonus. De rest moet je dus herinvesteren in een andere online wedstrijd.


Tarief om te spelen

Van elke inleg gaat 17/20% fee naar Eazegames. Je moet het zien als een rake die je betaald als je poker speelt. Dan heb je ook altijd een klein bedrag dat naar de aanbieder gaat bij elke potje poker. Dit is altijd een percentage van wat in de prijzenpot gestopt wordt. Zo werkt het ook bij deze spelaanbieder.


Win geld met Bowling Champion

Prijsvragen.nl geeft 4 sterren!

Waardering Waardering Waardering WaarderingBowling Champion is geen gemakkelijk spel. De precisie die de worpen van je vragen zijn best wel lastig en ingewikkeld. Het is een spel dat je flink moet trainen om er vaardigheid in te krijgen. Verder is het maximale dat je aan punten kunt scoren dus 190. Dit is als je 10 strikes of spares gooit. Verder dan dat gaat het spel niet. Er zit dus altijd een gelijkspel in als de deelnemers van de battle even krachtig zijn. Dit vinden wij een onpraktisch nadeel. Daarom een sterretje minder dan de andere games van Eazegames. Echter, chapeau voor de spelomgeving van dit spelletje. Die is superieur en geeft je dus het echte bowlinggevoel.


Bowling Champion is een technisch spel. Je kunt dit spel niet spelen op goed geluk. Doe je dat wel en gooi je lukraak de worpen, dan zal je zien dat je niet ver komt. Van gokken is dan ook geen sprake. Ook al kan je er geld mee winnen. Kansspelen zijn altijd afhankelijk van toeval en Bowling Champion is dan ook geen kansspel. Dit spel kan dus alleen gewonnen worden als jij je er in perfectioneert en routine aanleert.


Speel bewust 18 plus

Speel bewust 18 plus

Ontdek ook deze prijsvragen