Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een Douwe Egberts blik vol koffie t.w.v. €125


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Oranjefonds.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Win een nostalgisch koffieblik vol met Aroma Rood koffie. Vul in en maak kans.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Winactie: Douwe Egberts blik vol koffie t.w.v. €125

Speel: Wat doe jij met burendag?

Douwe Egberts prijsvraag

Speel mee en maak kans op een origineel authentiek groot koffieblik van Douwe Egberts gevuld met heel veel pakken koffie die een waarde vertegenwoordigen van maar liefst 125 euro. Je ontvangt de koffiepakken van Aroma rood. Dat is de meest gekochte en dagelijkse koffie die koffiedrinkers gebruiken. Is je koffie op dan hou je een prachtig blik over dat doet denken aan vervlogen tijden. Het opbergblik is dan ook geïnspireerd door vroeger en je zou denken dat het koffieblik rechtstreeks uit de antiekzaak komt. Alleen al meedoen om deze mooie blikvanger te winnen is al een leuke bijkomstigheid. Dat je dan ook nog kilo's gemalen koffie erbij krijgt kan een mooie aanvulling zijn op het dagelijkse boodschappenlijstje en helpt je te besparen in de portemonnee.Te winnen Douwe Egberts prijzen


  • 1. Nostalgisch uitziende koffieblik van Douwe Egberts
  • 2. Gevuld met Aroma rood koffie van Douwe Egberts


Hoe werkt de winactie


10 deelnemers winnen deze koffieprijs. Douwe Egberts organiseert elk jaar Burendag en om deze Burendag onder de aandacht te brengen is deze toffe prijsvraag ontwikkeld. De vraag die gesteld wordt gaat dan ook over deze dag voor buren. Je hoeft er gelukkig geen Einstein voor te zijn en elk antwoord dat je geeft is goed. Je kan het zien als een korte enquête maar eigenlijk mag het geen naam hebben gezien je maar 1 antwoord hoeft te geven en het maakt niet uit wat je kiest. Bij allebei de beantwoording doe je mee met de verloting van dit koffiecadeau. DE wil namelijk van je weten "Maak je wel eens een praatje met je buren?".


Burendag is dit jaar op 24 september en wordt elk jaar op de 4e zaterdag in september georganiseerd. Tijdens deze dag probeer je wat meer betrokken te raken bij je buren of iets leuks voor je buurman of buurvrouw te doen. Op een landkaartje kun je zien waar activiteiten bij jou in de buurt zijn en of dat aansluit bij jou als buur. Dit jaar staan er ruim 7500 bezigheden in de database en wie weet zit er bij jou ook een activiteit in de wijk. Je bent welkom om ergens aan te sluiten. Wil je meer weten over burendag? Check de onderstaande link.


Burendag.nlMooie Douwe Egberts prijzen winnen voor koffieliefhebbers!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingDe mooie antieke uitziende trommel is een lust voor het oog. Maar dat de metalen doos ook gevuld is met koffiepakken tot aan het randje maakt dat wij deze prijsvraag 5 sterren geven. De winactie is voor iedereen toegankelijk en de vraag is niet al te ingewikkeld. Eenieder kan meedoen. Tevens is het een prima moment om belangstelling op te wekken voor de Burendag. Misschien wil jij ook wel iets voor de mensen die naast je wonen doen. Op de website krijg je dan ook tips en ideetjes. We wensen je veel plezier met meedoen en duimen voor je dat je wint.

Ontdek ook deze prijsvragen