Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win mooie prijzen met het Kiosk


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Kiosk.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Gratis magazine naar keuze en win altijd een prijs

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Winnen: Mooie prijzen van Kiosk

Speel Draai het PrijzenRad en maak kans

Speel Draai het PrijzenRad en maak kans

Speel mee en maak kans op mooie prijzen zoals een Burkely reistas t.w.v. €179,-, een mooi buitenkleed 200 x 160 cm t.w.v. €54,- of een Intra cadeaukaart t.w.v. €10,-. Het Intratuin shoptegoed mag je besteden bij een Intratuin zoals je wilt. Mooie planten of tuinaccessoires voor je tuin. Pimp je tuin lente en zomerproof met deze prijs. Valt het prijzenrad op een prijs die je niet wilt winnen. Dan draai je gewoon opnieuw. Net zo lang als dat je de prijs te pakken hebt die jij het allerliefste wint. Het maakt niet uit hoevaak je draait. Zolang je maar pas je gegevens invult nadat het prijzenrad op de prijs staat die jij graag wilt winnen. De prijzen worden meerdere keren weggegeven dus de kans dat je een prijs wint is best groot. Hieronder staat de totale prijzenpot die wordt verloot.Te winnen Kiosk prijzen


  • 1. Burkely Sem reistas t.w.v. €179 - 100x shoptegoed
  • 2. Intra cadeaukaart t.w.v. €10 - 50 stuks.
  • 3. Buitenkleed 200 x 160 cm t.w.v. €54 - 50 stuks
  • 4. Digitaal abonnement op Tijdschrift.nl t.w.v. €9,99.

Altijd prijs


Win altijd een Digitaal abonnement op Tijdschrift.nl. Leuke van deze prijsvraag is dat je altijd een prijs wint. Naast dat je deelneemt aan de verloting van de diverse prijzen. Krijg je een gratis proefabonnement op de digitale versie van Tijdschrift.nl. Op Tijdschrift.nl kan je allerlei leuke bladen en magazines lezen. Bekende magazines zoals Linda. Libelle, Autoweek, Flair, Harper’s Bazaar, Donald Duck, Flow , vtwonen of Quest tref je aan in deze tijdschriften app. Je kunt de tijdschriften overal op lezen. Je computer, je tablet en zelfs op je telefoon. Zit jij ergens te wachten dan heb je altijd een tijdschrift bij de hand om je tijd door te komen. Je krijgt toegang tot wel 100 Nederlandse tijdschriften. Meer informatie vind je op:
Tijdschrift.nlMooie prijzen winnen met Altijd Prijs!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingGezien je bij deze prijsvraag altijd wint. Is deze prijsvraag zeker 5 sterren waard. Is het niet leuk dat je gratis een periode lang 100 tijdschriften kan lezen helemaal voor niks. Natuurlijk is dit een kennismakingspakket maar dat maakt de te winnen prijs niet minder leuk. Tussen de 100 magazines zit vast wel iets dat je intresseert met onderwerpen waar je graag over leest. Hoeveelheid prijzen die je kunt winnen met dit PrijzenRad spel is ook niet mis. Totaal winnen er 200 mensen straks een prijs naast dat iedereen het digitale tijdschriftenabonnement ontvangt. Hoeveel leuker wil je een prijsvraag hebben. Met recht 5 sterren waard.

Ontdek ook deze prijsvragen