Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win paar Wolky schoenen uit de nieuwe collectie


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Wolkyshop.com

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Vul in en win en vertel meteen welk model jij wilt winnen uit de nieuwe collectie.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

DEZE WINACTIE IS VERLOPEN! KIJK HIER VOOR NIEUWE PRIJSVRAGEN VAN Wolkyshop

Zoek Wolkyshop.nl prijsvragen


Win jij een paar te gekke Wolky schoenen?

Doe mee met de Wolkyshop winactie en maak kans?


Wolky schoenen winnen

De gehele nieuwe collectie doet mee. Dus neem even rustig de tijd om alle nieuwe schoenen te bekijken voordat je invult welk paar jou het meest aanspreekt. Je kunt kiezen uit laarzen, lage boots, veterschoenen, stoere sneakers en nog veel meer uit de herfst en wintercollectie. De keuze is echt enorm zelfs paar heerlijke sloffen zitten in deze collectie.Wolky een unieke schoen die je moet passen!


Wolky schoenen uniek? Zeker! Wie ooit een Wolkyschoen heeft aangetrokken voelt meteen het verschil. Het is de binnenkant die voor comfort en een fijne schoen zorgt om op te wandelen. Wolky's zijn dan ook bijna alleen te verkrijgen in de Wolkyshop. Goedkoop zijn ze niet maar daar staat dan ook een uitmuntende kwaliteit tegenover met fantastisch loopcomfort.Wolky winkels winactie winnen

Je kunt ook in de winkel gaan kijken!


In de WolkyShop kun je de hele collectie zien. Kom je er niet uit online, bezoek dan eens een Wolkyshop dan zie je alle modellen en paren voor je uitgestald. Als je dan eenmaal weet welke je wilt winnen. Vraag dan aan de verkoopster het model voor je op te schrijven zodat je duidelijk het gewenste schoenenpaar kunt vermelden. Nog een leuke tip: vertel er ook bij waarom je juist dit paar wilt hebben.Echt elk model uit de collectie doet mee!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingNatuurlijk krijgt deze prijsvraag 5 sterren. Een prijs winnen is al leuk, maar je eigen prijs uitzoeken nog leuker. Ook wordt er enige activiteit van je gevraagd. Winnen doe je niet zomaar. Hoewel natuurlijk het doel is jou kennis te laten maken met alle nieuwe schoenen modelen. Blijft de prijs een topper. Waarbij deelname verder eenvoudig is en slecht een kort deelname formulier bevat. Daarom krijgen deze winacties maar 5 sterren van ons.

Ontdek ook deze prijsvragen