Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een duurzaam bespaar pakket van Dyson


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Eneco.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Word gratis lid van Tarievenalert van Eneco en maak kans.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Winactie: Win een energie bespaarpakket t.w.v. €249

Lid worden: Tariefalert van Eneco

Win een energie bespaarpakket t.w.v. €249

Speel mee en maak kans op een super gaaf pakket vol met energie bespaarproducten waarmee je het stroomverbruik kunt verminderen. Het duurzaamheidspakket is ruim 249 euro waard en niet alleen dat. Je gaat met deze bundel van Philips ook veel elektra en geld besparen. In de Philips doos zit namelijk een Hue starterskit. Die weer bestaat uit drie Hue White standaardlampen met E27-fitting van 806 lumen. Je krijgt er een slimme schakelaar bij waarmee je de Hue lampen aanzet, kan dimmen of feller kan doen schijnen of je zet alles hiermee weer uit.


In de startersdoos zit ook een Hue Bridge zodat je overal toegang hebt tot je slimme verlichting, timers en andere geautomatiseerde slimme verlichtingsfuncties. Je krijgt er een app bij die precies weer wanneer je thuis komt en de verlichting aan moet. Ook kan je deze slimme set verlichting bedienen met voice. Hiervoor maak je gebruik van Alexa, Google Assistent of Siri dat op de meeste smartphones zit. Een topsysteem dus met elektrabesparende lampen die je slim kunt bedienen. Verder krijg je een rookmelder dat ook handig is gezien sinds 1 juli 2022 rookmelders verplicht zijn. Al met al een mooi duurzaampakket.Te winnen Energie bespaarpakket
  • 1. De Philips Hue starterkit.
  • 2. 3 lampen, dimmer en bridge.
  • 3. Rookmelder.


Hoe werkt de winactie


5 deelnemers winnen deze bespaarprijs. Eneco geeft vijf bespaarsets weg aan nieuwe nieuwsbriefleden die lid willen worden van de "Tariefalert". De Tarief alert is een gratis e-zine van Eneco dat je op de hoogte houdt van de actuele energieprijzen en ook wanneer de tarieven dalen. Omdat de huidige energietarieven zo hoog zijn is een vast contract op dit moment niet mogelijk. Maar met de Tarief alert weet je precies wanneer er weer mogelijkheden zijn om wel een vast energiecontract af te sluiten. Dit kan je in de toekomst veel geld besparen.


Energiebesparende prijzen winnen bij Eneco!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingNatuurlijk is deze winactie 5 sterren waard. In een tijd waar alles duurder wordt is elk dubbeltje wat je kunt bezuinigen meegenomen. De waarde van de te winnen prijs is behoorlijk hoog en daar krijg je dan ook nog al wat voor. Met deze slimme lampenset kan je nog meer uitsparen in je portemonnee. Deelname is ook niet moeilijk en kost je enkel een gratis lidmaatschap op de nieuwsbrief van Eneco. Dit kan je in de toekomst nog meer cash bezorgen. Dus het is een constructieve winactie voor wie meer wilt overhouden in zijn huishoudboekje.

Ontdek ook deze prijsvragen