Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een heerlijk Rituals beautypakket


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Car-a-lot.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Speel het spel memory en win deze prijs.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win heerlijke Rituals prijzen

Win heerlijke beautyproducten van Rituals

Win mooie Rituals producten voor jezelf en je huis


Vind jij Rituals ook zo lekker ruiken en om te gebruiken? Dan is hier je kans een fantastisch Ritual beautypakket te winnen met een prijsvraag. Als je wint ontvang je een heel pakket vol met spulletjes uit de The Ritual of Karma lijn en de The Ritual of Ayurveda lijn. Zo zit er in dit cadeaupakket een Foaming Shower Gel, The Ritual of Ayurveda geurstokjes, The Ritual of Karma Body Cream, parfummist met een lekkere oriëntaalse geur en nog veel meer...


Speel memory en win deze beautyprijs


Speel een online spelletje en maak kans op deze te gekke prijs. Heb jij een goed geheugen en ben je goed in online spelletjes. Dan wordt dit een makkie. Want je hoeft maar 3 setjes met dezelfde afbeeldingen bij elkaar te spelen. Heb jij ze alle drie bij elkaar gevonden dan kan je daarna je gegevens invullen en je maakt kans op deze fijne verzorgingsproducten.


Win dit Rituals cedaupakket!

Prijsvragen.nl geeft 4 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering
Tot slot geven wij 4 sterren aan deze winactie. De prijs is echt om van te smullen. Deze fijne beautyproducten en producten die je huis heel erg lekker laten ruiken. Zijn absoluut de reden om aan deze winactie mee te doen. Hoewel de prijsvraag wel aan een loterij "Care-a-Lot" is gerelateerd. Is de prijs zo leuk dat je gewoon mee moet doen met deze winactie. Care-a-Lot is een loterij waar je geld kunt winnen en waarbij zij ook geld geven aan goede doelen.

Ontdek ook deze prijsvragen