Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een Lays feest of andere 500 feestelijke prijzen


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Lays.nl/multipack

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Koop en winactie! Upload je kassabon van een Lay's Multipack en win feest prijzen.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

DEZE WINACTIE IS VERLOPEN! KIJK HIER VOOR NIEUWE PRIJSVRAGEN VAN Lays

Zoek Lays.nl prijsvragen


Win een feest t.w.v. 1000 euro of entreetickets!

Dol op chips van Lays? Doe mee en maak kans!


Wie een multipack van Lays koopt maakt kans op een feestje t.w.v. 1000 euro. Een winnaar sleept deze prijs in de wacht. Maar er zijn meer prijzen. Zo winnen 20 deelnemers 4 Tickets voor Burgers Zoo of 4 Tickets voor Beekse Bergen en 5 deelnemers 4 Tickets Slagharen. Ook worden er troostprijzen verloot naar de bioscoop en zijn er 225 winnaars die 1 Bon van Pathé ter waarde van €12.50 ontvangen.Lays Partymix winactie winnen

Welke lekkere chips heb je nodig?


Lay’s Family Mix, Lay’s Party Mix of Lay’s Duo Mix doen mee met deze winactie. Belangrijk is dat je de bon bewaard en een foto daarvan upload. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dus ook 10x een kassabon uploaden waarop je aankoop van een van de bovengenoemde producten staat. Je kan echter maar 1 keer winnen maar zo vergroot je wel je kansen. Of je geeft gewoon je hele familie op. Wie weet heb je vaker prijs.Prijzen zijn niet 123 duidelijk op Lays.nl!

Prijsvragen.nl geeft 3 sterren!

Waardering Waardering WaarderingHoewel dit een koop & winactie is en geen gratis deelname prijsvraag. Vinden wij van Prijsvragen deze prijsvraag 3 sterren waard. Niet iedereen is gek op de chipsmixen van Lays en daarnaast vinden wij de communicatie over de te winnen prijzen niet heel erg duidelijk op de website. Wel wordt er in de voorwaarden duidelijk gesproken over de te winnen prijzen. Maar om entreekaartjes nu de andere 500 feestelijke prijzen te noemen is een groot woord. Gelukkig staan er ** twee sterren bij die verwijzen naar de onderkant van de website. Althans als je de moeite neemt de andere ** sterren te vinden met uitleg over de inhoud van de prijs, door flink naar beneden te scrollen. Wat ons betreft had de communicatie op het prominente deel van Lays.nl/multipack beter gekund. Daarom 3 sterren.

Ontdek ook deze prijsvragen