Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een Lush for Life zeep pakket t.w.v. €150


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Engie.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Antwoord prijsvraag: Energie

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Heerlijke zeep pakket van Lush for Life t.w.v. €150

Maak de online prijspuzzel en win


Lush for Life is dus nog het meest bekend om zijn geurige winkels waar de kleurrijke zepen liggen uitgestald alsof je een snoepwinkel binnenkomt. De zepen liggen dan ook in grote blokken waarin ze handgemaakt worden van natuurlijke producten. Voor je uitgestald alsof je dus een stapel kazen ziet maar dan in allerlei mooie kleuren zoals turquoise, bessen rood, roze zoetige snoepgoed en nog veel meer kleurtjes en geurtjes. Maar er is dus meer te ontdekken in de Lush for Life winkels. Zo bieden ze ook bijvoorbeeld Make-Up en huidverzorging. Ook deze beauty producten zijn dus allemaal handgemaakt en bevatten dezelfde fijne biologische producten.Beauty pakket met de beste Lush for Life beauty producten?

Van maar liefst €150 waarde


In dit pakket zitten de bestsellers zoals bijvoorbeeld Honey I Washed My Hair Shampoo Bar, Ocean Salt Face And Body Scrub en Wiccy Magic Muscles Massage Bar. De ingrediënten komen vanuit de gehele wereld en zijn dus duurzame en regeneratief. Wat betekent dat de gebruikte bronnen weer opnieuw gebruikt kunnen worden en geen schade aanrichten aan het onder andere het milieu.Te winnen prijzen

 • 1. Blue Skies Bubble Bar
 • 2. The Comforter Bubble Bar.
 • 3. Wiccy Magic Muscles Massage Bar.
 • 4. Ocean Salt Body & Face Scrub 75g.
 • 5. Sleepy Body Lotion 50g.
 • 6. Lemony Flutter Cuticle Butter.
 • 7. Twilight Bath Bomb.
 • 8. Ro's Argan Body Conditioner 45.
 • 9. Pink Peppermint Foot Lotion 45g.
 • 10. Dream Cream SP 45g.
 • 11. Sleepy Shower Gel 110g.
 • 12. Rub Rub Rub Shower Scrub 130g.
 • 13. Karma Soap.
 • 14. Intergalactic Bath Bomb.
 • 15. The Olive Branch Shower gel 100g.

Inhoud van het te winnen Lush for Life schoonheidspakket

Maar wat kan je met dit pakket vol met fijne verzorgingsproducten? De douchegel is een Sleepy waslotion. Wat betekent dat het je kalmeert en rust geeft voordat je bijvoorbeeld gaat slapen. Was je met deze fijne douche producten bij voorkeur dan ook in de avond. De zepen in het pakket zijn romig en schuimen heel erg prettig. Ze geven je dus een weldadige reinigen over de gehele huid. Ben jij gelukkig met een ligbad? Verkruimel dan bijvoorbeeld de Bubble Bar en je bad veranderd in een welriekend bubbelbad.


Liever een kleurtje in bad? Gebruik dan de Bath Bomb dat een werveling aan regenboogkleuren genereert terwijl jij in bad stap. Van de bodylotions zoals dus Sleepy Body Lotion 50g, Lemony Flutter Cuticle Butter of de Ro's Argan Body Conditioner 45g krijg je een prachtige zachte huid. Verder krijg je een Massage Bar, deze smelt met warmte direct op een droge huid waardoor de oliën en boters vrijkomen en dus direct je huid weldadig verzorgen.Heerlijk geurende Winactie met heel veel fijne producten!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingDeze winactie is zeker 5 sterren waard. De producten zijn zo weldadig zowel als verzorging als voor de mind. Het idee dat je verzorging gebruikt dat geen schade doet aan het milieu en duurzaam is gemaakt. Geeft je dus alleen al een goed gevoel wanneer je ze gebruikt. De samenstelling van het pakket is ook zeer royaal te noemen. Echt voor elk lichaamsdeel zit er wel een fijn productje in. De winactie is simpel om aan mee te doen maar zet je toch even aan het denken over de puzzeloplossing. Een top prijsvraag dus waar je een mooie gratis prijs kunt winnen.


Meer info over Lush for Life : Lush.com/nl

Ontdek ook deze prijsvragen