Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win een restaurant cadeaukaart van 50 euro


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Nationaalmsfonds.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Vul de MS-quiz in Feit of Fabel en maak kans op een restaurant cadeaukaart van 50 euro.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win een restaurantkaart van 50 euro

Win een restaurant cadeaukaart

Maak de MS-quiz Feit of Fabel en maak kans!


Nationaal MS fonds heeft een quiz "Feit of Fabel" waarmee je een restaurant cadeaukaart t.w.v. € 50,- kan winnen. Tien deelnemers maken kans op deze restaurant cadeaukaart. Maar wat weet jij van de ziekte MS? Er zijn meer dan 25.000 mensen die de ziekte MS hebben in Nederland. Waarvan ieder de ziekte anders ervaart. Wil je weten wat feiten zijn en fabels rondom deze ziekte? Vul dan de MS-quiz in en doe meteen mee aan de verloting van deze prijs.


Win een restaurant cadeaukaart t.w.v. € 50

Wat kan je met de restaurant cadeaukaart?

Van eetcafé tot chic restaurant. Jij bepaald waar je gaat eten. Op www.restaurantcadeaukaart.nl kan je heel eenvoudig zoeken naar een eetgelegenheid. Of dit nu een Bistro is of een hotel of zelfs een bakkerij die heerlijke ontbijtjes aanbiedt. Er zit van alles tussen. Wij namen de proef op de som en zochten op de postcode 1777 van een heel klein dorp en vonden i.d. restaurants in de buurt. Maar we moeten er wel bij zeggen dat de meeste eettentjes in de grote steden zitten. Zoals in ons geval Alkmaar, Schagen, Den Helder, Callantsoog, Medemblik, Julianadorp en Heerhugowaard. Maar toch je kan terecht met deze restaurant cadeaukaart op heel veel leuke plekjes.


Voordelen van de restaurant cadeaukaart


  • 1. Je mag zelf kiezen waar je uit eten wilt.
  • 2. Je hoeft je kaart niet in 1 keer op te maken.
  • 3. Je kunt online je saldo checken..
  • 4. Leuk om te geven als cadeau.

Word je bewust van de ziekte MS en win een prijs!

Prijsvragen.nl geeft 4 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering
De MS-quiz is ingericht op bewustwording bij andere mensen wat de ziekte inhoud. Hierin zijn de makers naar ons inziens behoorlijk geslaagd. Vragen zoals "is MS een spierziekte" of "Komt MS vaker voor bij vrouwen" zetten je toch even aan het denken. Wanneer jij kiest voor Fabel of Feit dan krijg je na je keuze ook een pagina te zien met onderbouwing en uitleg van de vraag. De quiz bestaat uit 4 vragen. Wanneer je deze hebt afgerond (ook al heb je niet alles goed). Kan jij je gegevens achter laten voor de verloting van de restaurant cadeaukaart. Nogmaals 10 deelnemers winnen deze prijs. Dat is best behoorlijk. Daarom krijgt deze winactie vier sterren van Prijsvragen.nl

Ontdek ook deze prijsvragen