Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win festival tickets naar bekende feesten of gratis entree


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Partyflock.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Vul in en win met een account. Gratis entree winnen naar bekende party's en onbekende house feestjes.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win festival entree tickets

Vrijkaartjes of op de gastenlijst van een clubfeest!

Win tickets voor feesten en festivals


Zin in een feestje?
Op Partyflock.nl vind je een grote hoeveelheid winacties waar je toegangskaartjes en gastenplaatsen kunt winnen. Het aanbod is werkelijk massaal en van bijna elk beetje bekend feest is wel gratis entree voor te winnen. Zelfs topfeesten zoals Dance Valley, MysteryLand, 18hrs Festival, Dutch Valley en LatinVillage Festival verloten entreetickets. Hoewel door Corona het aanbod nog wat beperkt is. Kun je in goede tijden ruim een jaar vooruit kijken welke feesten gratis kaartjes weggeven. Partyflock.nl is dan ook binnen de festivalscene een bekend begrip.Maak een accountje aan en ga winnen!

PartyFlock voor de absolute dancefestival liefhebber!


Alles op deze website draait om feesten? Naast het gigantische aanbod van winacties. Waarbij ook regelmatig kleding en andere gadgets te winnen zijn. Kun je alles vinden over elk feestje dat ook maar bestaat en dat blijft niet binnen de grenzen van Nederland. Ook buitenlandse feesten worden beschreven en er zijn soms zelfs hele partytrips naartoe te winnen. Leuk is ook de afdeling partypicts waarbij festivalgangers op de foto worden genomen door een fotografenteam van Partyflock.nl. Waar leden, wanneer ze weer thuis zijn, gratis de gemaakte foto's kunnen inzien en downloaden. Hou je van dansen! Dan is een accountje aanmaken meer dan de moeite waard.Wat kan je nog meer vinden op PartyFlock.nl
  • 1. De agenda: hier staat werkelijk zelfs het meest onbeduidende feestje in aangekondigd.
  • 2. Livestreams: luister online naar diverse mixen van bekende dj's.
  • 3. Trends: een erg leuke hitlijst van opkomende en dalende feesten.
  • 4. Foto's: zoek op feest naar je eigen partyfoto online.
  • 5. Radio: overzicht van radiostations en/of dance mixen.

Natuurlijk vind je nog veel meer!
partyflock.nl is veruit de meest uitgebreide partywebsite met een flink aantal leden.


Festivals, feestjes, clubavonden en meer!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingAlles op partyflock is zowat gratis. De winacties zijn gratis, de mooie partyfoto's die van je gemaakt worden zijn gratis, muziek luisteren is gratis en een accountje geven ze ook aan iedereen cadeau. Het verdienmodel zit in donaties van tevreden bezoekers en kaartverkoop. Want naast de oprechte recensies over feesten kan je meestal ook rechtstreeks een kaartje kopen wanneer een feest je aanspreekt. Echter van opdringerigheid is geen sprake. Daarom 5 dikke vette sterren voor de winacties van partyflock.nl.Nog meer: wanneer je dit een toffe site vindt dan kun je zelfs chatten of berichten posten op het forum. Wie weet kom je wel leuke stapmaatjes tegen of kun je gewonnen entreekaartjes ruilen. Alvast veel plezier op welk festival je ook staat te springen.

Ontdek ook deze prijsvragen