Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win geld met gratis Hartenjagen online


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Win-Hartenjagen.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Geldprijzen winnen met Hartenjagen. Verdien echte winst. Speel het spel + gratis €10 bonus.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Geld prijzen winnen met Hartenjagen online


Win Geld met Hartenjagen online Hartenjagen wordt gespeeld met vier personen en je start met 13 speelkaarten in je hand. Als iedereen zijn kaarten heeft ontvangen, geef je drie kaarten door aan je medespeler aan je linkerkant. Dat zijn dus bij voorkeur hartenkaarten die je niet nodig hebt. In de tweede ronde geef je 3 kaarten aan je rechter medespeler. Derde ronde geef je 3 kaarten door aan de speler tegenover je en de vierde ronde hou je al je kaarten bij je. Daarna begint deze manier van kaartspelen weer opnieuw.

Doel van het spel is geen harten over te houden waar je 1 strafpunt per hartenkaart voor krijgt en de schoppenvrouw die 13 strafpunten waard is. Wie klaveren twee in zijn handen heeft mag beginnen met uitleggen. Daarna mag elke speler een kaart met klaveren of als er geen klaveren zijn, een andere kaart op tafel leggen. Daarna moet de speler die de hoogste kaart heeft gespeeld, in de kleur van de eerst gespeelde kaart. De vier kaarten van tafel nemen en uitkomen met een nieuwe kaart. Tot dat alle kaarten zijn opgespeeld.

De speler met het minste aantal strafpunten wint. Wanneer je als speler alle strafpunten verzameld, totaal 26 punten in een kaartspel ronde. Dan heet dit Shooting the Moon. Leuke hiervan is dat jij dan niet de strafpunten krijgt. Maar alle 3 je medespelers krijgen dan 26 strafpunten bijgeschreven tegelijkertijd.

Ontdek ook deze prijsvragen