Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win leuke prijzen en prijsvragen bij Jumbo supermarkten


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Jumbo.com

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Doe mee met de winacties, spaaracties en prijspuzzel bij Jumbo en win leuke prijzen.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win mooie prijzen bij Jumbo Supermarkt!

Prijzen winnen met de winacties van Jumbo!


Knal winacties en spaaracties bij Jumbo supermarkten. Prijsvragen en prijspuzzel bij Jumbo
Op Jumbo.com vind je elke maand super te gekke prijzen. Daarnaast worden er allerlei leuke spaaracties aangekondigd en kun je de oplossing doorgeven van de prijspuzzel uit het Hallo Jumbo magazine. Waar een nieuwe prijspuzzelaar kans maakt op een hele mooie prijs. De meeste prijzen zijn aan de supermarkt of levensmiddelen gerelateerd. Maar ook maak je kans op sportprijzen van sporten die Jumbo sponsort. Dit kunnen entreekaartjes zijn voor bijvoorbeeld een formule 1 wedstrijd of een heuse miniatuur race auto van Max Verstappen. Vaak zitten deze collectors items ook verwerkt in een spaaractie. Verder is Jumbo een grote sponsor van schaatsers en een wielerploeg. Tijdens de Tour de France kunnen er zeker leuke wielerprijzen bij zitten die je o.a. tijdens de Tour de Kans kunt winnen op www.tourdekans.nl.Hoe win je prijzen bij Jumbo!

Deelname is meestal gratis en soms moet je iets kopen!


Hoewel Jumbo het natuurlijk leuk vindt als je een account en een Jumbo spaarpas hebt. Ben je niet verplicht bij de meeste winacties in te loggen of lid te zijn d.m.v. de Jumbopas. Zit er een leuke prijs bij die jij wilt winnen, klik op "Doe Mee" en vul het winactie formulier in. Natuurlijk wanneer je wilt meedoen aan de spaaracties of kans wilt maken op hele speciale prijzen zoals verre reizen naar een sportwedstrijd of een rondreis in een land waar een bepaald foodmerk vandaan komt. Dan is het wel handig de Jumbo Extra’s pas of app te hebben waarmee je punten spaart. Deze punten kan je weer inwisselen voor deelname aan exclusieve prijsvragen en/of gratis toegangskaartjes of andere spaarartikelen. Je kunt zelfs sparen voor gratis boodschappen en korting op dagjes uit.Topprijzen die Jumbo.com eerder heeft verloot!
  • 1. Beleef de Tour de France van dichtbij: wielertrip naar Frankrijk.
  • 2. Reis naar de wijngaarden van Chili: rondreis voor wijnliefhebbers.
  • 3. Trip naar het WK Allround & Sprint in Hamar: schaatskampioenschappen.
  • 4. Red Bull Racing F1-coureur experience: voor de racefan in Oostenrijk.
  • 5. We can BBQ too: of gewoon een heerlijk kookboek, omdat het lekker is.

Natuurlijk zijn er nog veel meer prijzen te winnen en/of gewonnen!Mooie spaaracties en waanzinnige prijzen!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingDe te winnen prijzen zijn werkelijk van een superhoog niveau en alles is gerelateerd aan Jumbo of aan de sportevenementen waar zij zeer actief sporters supporten. Als je dan ook iets wint heb je meteen een hele leuke prijs te pakken. Verder geeft Jumbo ook leuke cadeautjes weg zoals 20% korting op gebak met je verjaardag. Natuurlijk ten tijde van de Gouden Tickets acties zijn de prijzen die je kon winnen werkelijk om door een ringetje te halen. Maar ja Jumbo was dan ook jarig en viert zijn 100 jarig bestaan. Verder vinden wij de prijspuzzel die elke keer weer opnieuw in het magazine van Jumbo staat waanzinnig leuk. Lekker gratis puzzelen, in een gratis blad waarmee je ook nog kans maakt op hele mooie prijzen.


Daarom verdienen de prijsvragen en acties van Jumbo 5 vette dikke sterren!

Ontdek ook deze prijsvragen