Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Win wetenschappelijke en leerzame prijzen voor kinderen


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Zozitdat.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Geef originele antwoorden op open vragen en win slimme kinderprijzen.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Win kinderprijzen waar je slimmer van wordt!

Wetenschap boeken, entreetickets en spellen


ZoZitDat logo

Hou je van weetjes en proefjes?
Dan zit je op ZoZitDat goed. ZoZitDat is een kindermagazine met allerlei leerzame artikelen over techniek, dieren, de natuur, wetenschap en de nodige weetjes waar je op school wellicht nog iets aan hebt. Naast de goed leesbare informatie geschreven in goed te snappen kindertaal. Is het blad rijk geïllustreerd met prachtige foto's en tekeningen. Ook staan er leuke stripjes in die ook weer leuke leer feitjes bevatten.Moet ik lid zijn om mee te doen?

Aan de winacties van ZoZitdat.nl kan ieder kind meedoen!


Deelname aan de winacties is gratis en voor elk kind.
Kinderprijs ZoZitDat Hoewel de prijsvragen zowat gelijktijdig met de nieuwste uitgave van het kinderblad online komen. Is het niet een vereiste om abonnee te zijn of het wetenschapsblad voor kids gekocht te hebben. Wanneer je deelneemt aan een prijs die jij graag wilt winnen. Dan kan je o.a. een open vraag verwachten zoals "Wat is jouw favoriete zeebeest?". Wees hierin dan zo origineel mogelijk en vertel iets meer over wellicht waarom dat zeebeest je meest favoriet is.


Of de prijsvraag is heel eenvoudig en je hoeft slechts de prijs aan te klikken wanneer er meerdere soorten worden weggeven. Zoals verschillende varianten van 3D puzzels van Ravensburger. Speel je mee met een echte prijsvraag dan staan er of 3 antwoorden of je moet even zoeken op internet voor het antwoord. Wat je ook speelt daarna moet je een leeftijd invullen en adresgegevens. Nergens staat dat je het magazine nodig hebt. De doelgroep van de winacties is voor kinderen in de leeftijd 8 t/m 13 jaar. Maar vul je ouder in bij de gevraagde leeftijd. Ook dan kun je verdergaan naar de n.a.w. gegevens.Hoe vaak verschijnt ZoZitDat?


Hoewel het een jaarabonnement is. Verschijnt het blad 16x per jaar. Het kinderblad is gemaakt voor de leeftijd 8 t/m 13 jaar voor zowel jongens als meisjes. Het blad bestaat reeds 26 jaar. Dat al aangeeft hoe leuk wetenschap, ontdekken en leren kan zijn voor kinderen via dit bijzonder mooie tijdschrift.

Ontdek ook deze prijsvragen

Clicky