Prijsvragen.nl! elke dag mooie gratis prijzen winnen

Leuke Donald Duck prijsvragen winnen met prijzen


Wil jij deze prijs winnen?

Klik op: Donaldduck.nl

Wat moet je doen om te winnen?
Antwoord/Uitleg:

Win prijzen van Donald Duck met de wekelijkse prijsvraag of speel en win actie.

Prijsvragen.nl wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.
Vind jij dit een te gekke prijs!
Deel deze prijsvraag op social media!

Prijsvraag Donald Duck

Win leuke Donald Duck prijsvragen!

Win prijzen op Donaldduck.nl!


Elke week leuke Donald Duck prijzen winnen met een prijsvraag of spel! Op Donaldduck.nl staat elke week een leuke prijsvraag voor kinderen en fans van Donald Duck. Weet jij alles van Donald Duck en zijn vrienden. Dan is deelname aan de wekelijkse quiz voor jou een makkie. Elke week wordt er een vraag gesteld over Donald, Kwik Kwek en Kwak, Goofy, Guus Geluk, Oom Dagobert, Katrien, Pluto en nog veel meer karakters die voorkomen in de Donald Duck verhalen.Andere leuke online Donald Duck games spelen!

Nog meer fun op de website van DonaldDuck.nl


Krijg je geen genoeg van Donald.
Dan kun je naast de prijsvraag ook nog meedoen aan andere leuke online games. Helaas kun je hier geen prijs mee winnen. Maar het meedoen en vermaak dat je ervan hebt is al een prijs op zich. Zo kun je een gratis proefles aanvragen in Ducktypen waar je al spelenderwijs blind leert typen of los online puzzels en hersenkrakers op of speel memory waar je van heel gemakkelijk tot heel moeilijk kunt kiezen. Heb je een abonnement op het weekblad van Donald Duck. Dan kun je ook meespelen met 3D games in Duckworld.Leerzaam en heel leuk voor kinderen!

Prijsvragen.nl geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingDonaldDuck.nl is voor kinderen superleuk om te bezoeken en ook leerzaam. Er is een Duckipedia met de stambomen van alle Disneyfiguren en kinderen kunnen leuke dingen leren bij Lampje weet het wel. Ook zijn er kleurplaten en knutsel boekenleggers om te downloaden.

Ontdek ook deze prijsvragen

Clicky